TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 1.Hafta (Eurovision Şarkıları)

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Dua Lipa Şarkıları

Oy: 4 13.3%
  • Eurovision Şarkıları

Oy: 13 43.3%
  • 80'ler

Oy: 12 40.0%
  • Almanca Rap

Oy: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Ben Türkler kapış kapış gider diyordum ama Mor ve Ötesi, Athena, Kenan Doğulu, Hadise, Şebnem Paker falan gelmedi herhalde daha. :D
Şuan 1 tane net tam puan vereceğim kişi var...kafamda 1 tane yerli şarkı var..onu bekliyorum halen.

• Beğendim
Reactions: bazinga
Benim 1 numaram gelmiş. Daha önce belirttiğim gibi 17 numarayı verip 16 yı boş bırakacağım. Biz de söz senettir :A
@Özgür Can Bonomo geçen sezon 1 puan vermişim :A ama baş juriyim, bu kez okadar düşük vermem gibi ama kötü gitmiş baya genelde de. Bence geçen sezonun ilk sonuç konusuna bakın.
bol şanslar :Z

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Özgür
Bence ilk dinlemeden insanı vurabilecek bir şarkı. Şahsımca eurovision tarihinin de en iyi şarkısı. Ben birçok kişinin beğeneceğini düşünüyorum :)
İnşallah öyle olur. Forum adına çok sevinirim ben bir şeyler değişmiş diye. Ama sanal ortamda çok ilgi çekeceğini düşünmüyorum ne yazık ki. Fazlasıyla underrated bir şarkı ancak çok özel.

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay
Mobilden hazırladığım 8 şarkının butonunu çalıştıramadım planladığım ilk 3 parça başkaları seçti :D

Bizim kendi şarkımızı kullanacaktım ama başkası almış. neyse.
Aklımda şu an başka şarkı yok, araştırmam lazım. Son gönderme saati/tarihi ne? @MayısKralı
Geçen Sezon Kenan Doğulu ile gelmişsin ama iyi gitmemiş sayılir :A
git geçen sezondan kopya çek :A

Benim 1 numaram gelmiş. Daha önce belirttiğim gibi 17 numarayı verip 16 yı boş bırakacağım. Biz de söz senettir :A
@Özgür Can Bonomo geçen sezon 1 puan vermişim :A ama baş juriyim, bu kez okadar düşük vermem gibi. Bence geçen sezonun ilk sonuç konusuna bakın.
bol şanslar :Z
Baktım şimdi pek iyi gitmemiş Can Bonomo. 😱 Daha önce niye bakmak aklıma gelmedi ki. :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi