müziğin yolculuğunda seni kötülüyorduArkamdan mı konuşuyorsun yoksa.@sokak sanati
ben mesajlardan alınmam sadece herkesin bir muayen günü vardıro güne olan saygımızdan dolayı üstüne gitmemeyi tercih ederim
O zaman o konuya yarın baksam daha iyi olur şimdi bakmam herkes için uygun olmaz.müziğin yolculuğunda seni kötülüyordu
konusunu çalıp haksızlık yapmıssınız ben olayı bilmiyorum tabi eğer konuyu tamamen sen yönelt dedilerse sen haklısın oylama zamanı geri alırım dedilerse atacanlar haklıdır emeğe önem veriyor senin emeğini yemez herhalde dedim neyse sonunda @sokak sanati biraz sallıyormus onu anladık
Müzik ruhun gıdasıdır cnm sen güzel bir nostalji yap bence bu gece o şarkılar seni iyi eder ayollO zaman o konuya yarın baksam daha iyi olur şimdi bakmam herkes için uygun olmaz.
Uykum geldi ama dinlersem uykum açılır bütün gece yatamam.Müzik ruhun gıdasıdır cnm sen güzel bir nostalji yap bence bu gece o şarkılar seni iyi eder ayoll
Hhahaah @destere ne düşünüyorsun bu konuda ayollBen oluyorum zaten neden inanmıyorsun.)) @RüzgarGülü 'de oluyor..
biz @mrt-06 le ne güzel muayen muayyen diyip çaktırmadan götürüyorduk lafı
Hem canını sıkan birşey oldumu bizimle dertleşebilirsin bliyorsun cnm reelde bizde zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz ama burada sizlerle sohbet edip güleryüzünüz sayenizde toparlanıyoruz bir sıkıntın oldumu gülmeyecem modunda olma tam aksine gel buraya bizlerle gülmeye enerjimizden desteğimizden almaya çalışUykum geldi ama dinlersem uykum açılır bütün gece yatamam.
yok valla gizlediğimiz bişey yokDesterede oluyordur bence ama gizliyor.
Desterede oluyordur bence ama gizliyor.
hahahah gizliyormus gerçekten ayoll muayene dediği oymuş tövbe estafurullah @mrt-06biz @mrt-06 le ne güzel muayen muayyen diyip çaktırmadan götürüyorduk lafı@sokak sanati çok fazla belli etmiş durumuşimdi gelde çık işin içinden
ben önce atlattımBugün 1 şubat normal. Ayın başı neticede.
tövbe tövbe az utanma olur insandfa terbiyesizlerBugün 1 şubat normal. Ayın başı neticede.
hep senin şu tombalak biraderinin başının altından çıkıyor böyle kötü fikirlertövbe tövbe az utanma olur insandfa terbiyesizler
tövbe tövbe az utanma olur insandfa terbiyesizler
@sokak sanati yüzünden asıll sen onlara uyma ayoll kötü kişilerle konusmahep senin şu tombalak biraderinin başının altından çıkıyor böyle kötü fikirleroysa ben muayene demiştim yani doktor muayenesinden bahsetmiştimgörümcek lafı çevirmişti? benim günahımı alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?