TVen Bu Şarkı Benim 2. Hafta

2. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Oylarımı kullandım.
geçen haftaya göre @denizz19 berbat oydan sonra bu hafta müthiş bir atak yaptı
@Bully geçen haftakinden daha yüksek bir sıralama oldu, ilk 2 şarkıda inanılmaz zorlandım hangisi tam puan alacak diye. @MayısKralı yıldızlarda hayal kırıklığı yaşayacaksın ama burda yüzün gülecek, çift haneli puan.
@turkuazz sende cift haneli puan ve @ozmoturk sende cift haneli puan aldın

@sokak sanati sana belirtmistim bu hafta yabancı şarkılar hakkındaki düşüncelerimi fakat sende fena bir puan almadın. yabancıların en yüksek puanı sana gitti ve bir kaç yerli sanatçıyida geride bıraktın

@xemrexxx sana gelince madem Carlosla devam edecektin dünkü olay gereksizdi
ve sende ilk 3 tesin.

Son düzenleme:
Oylarımı kullandım.
geçen haftaya göre @denizz19 berbat oydan sonra bu hafta müthiş bir atak yaptı
@Bully geçen haftakinden daha yüksek bir sıralama oldu, @MayısKralı yıldızlarda hayal kırıklığı yaşayacaksın ama burda yüzün gülecek, çift haneli puan.
@turkuazz sende cift haneli puan ve @ozmoturk sende cift haneli puan aldın

@sokak sanati sana belirtmistim bu hafta yabancı şarkılar hakkındaki düşüncelerimi fakat sende fena bir puan almadın. yabancıların en yüksek puanı sana gitti ve bir kaç yerli sanatçıyida geride bıraktın

@xemrexxx sana gelince madem Carlosla devam edecektin dünkü "show" gereksizdi
ve sende ilk 3 tesin.

bu şarkıya ne verdin ? özellikle sean paul un arkadaki katılımı muhteşem siadan çok sean paul şarkıyı güzelleştirmiş :)

tabi @yatutarsa yanlış kliple gelmiş aha bununla gelse şarkının birinciliği rahat alması lazımdı :)

bu şarkıya ne verdin ? özellikle sean paul un arkadaki katılımı muhteşem siadan çok sean paul şarkıyı güzelleştirmiş :)

tabi @yatutarsa yanlış kliple gelmiş aha bununla gelse şarkının birinciliği rahat alması lazımdı :)
ingilizce parçayla gelenler çift puan almadılar

zaten yabancı şarkıların değerini bilen az forumda sende böyle yaparsan tümden ümidi keselim ortalık ismail yk larla dolar :)
ne yapayım okadar kalbe dokunan slow yerli şarkılar varki böyle oldu haliyle.
Mustiye iyi puan vermedim ona sevin :A ama gülbenden dolayı ve ritimli diye beğenmedim

Bugün yarın pek yokum fazla baskı yapacak vakit bulamıycam. :A O yüzden tekrar etiketliyorum oylarınızı yarın saat 19'a kadar gönderiniz. :D (Gönderenler üstüne alınmasın)

@yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane
senin sağ kolun yokmu ? @MasacRE- baş juri değilmi az faydası olsun :D
@denizz19 o konuda şanslı :A

oylarımı kullandım..çok iyi düetler bulunuyordu bu açıdan oylama yapmak hiş kolay olmadı..düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar:( tüm yarışmacılara başarılar:)

Bugün yarın pek yokum fazla baskı yapacak vakit bulamıycam. :A O yüzden tekrar etiketliyorum oylarınızı yarın saat 19'a kadar gönderiniz. :D (Gönderenler üstüne alınmasın)

@yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane
Bu gece yollayacam inş oylarımı cnm :Z:Z:Z

sana zamanında dedik beni baş juri yap ama kibarca ret ettin :A
tabiki seve seve sanada yardımcı olurum :D
gece toplu etiket yapıp bazılarının yakasına yapışırım :A
Haklısın. :A Bugünkü işlerimi bitirdim yarın da ertlendi Cuma doluyum, herhangi bir sorun olmaz artık ama bu inceliğinden dolayı çok teşekkürler, ben olmadığım zamanlarda sana haber veririm o zaman. :A

Haklısın. :A Bugünkü işlerimi bitirdim yarın da ertlendi Cuma doluyum, herhangi bir sorun olmaz artık ama bu inceliğinden dolayı çok teşekkürler, ben olmadığım zamanlarda sana haber veririm o zaman. :A
tamam söylemen yeterli, oldukca meşgul ama bir okadarda boş vakti yaratan biriyim :A forumdan keyfi 1-2 günlük gidişlerim olmazsa ben herzaman girmek için fırsat bulan birisiyim :A

tamam söylemen yeterli, oldukca meşgul ama bir okadarda boş vakti yaratan biriyim :A forumdan keyfi 1-2 günlük gidişlerim olmazsa ben herzaman girmek için fırsat bulan birisiyim :A
Bu arada yazın yokum dedin sanırım ayrıca forumdan tamamıyla ayrılabilirim demişsin birazcık arayla kaybolursan ona sözüm yok bazen birazcık dinlenmek yada ortadan kaybolmayı tercih ediyor insan bu senin kararın ama tamamıyla ortadan kaybolmazsın umarım:(