Senin gönderdiğin aralık işte. 😡
sana yardımcı olmaya çalısıyorum gözlük niye fırlatıyorsun bee yanlısmı anladın yoksaSenin gönderdiğin aralık işte. 😡
OYLAMA BAŞLADI!(OYLAMA YAPARKEN NİCKLERİ SİLMEYİNİZ)
(Son oy gönderme tarihi 2 Şubat Perşembe 19.00)
denizz19 - Ateşle Oynama (Sıla&Erol Evgin) recap aralığı; 3.15 - 4.45
batuhankaralar - Hymn For The Weekend (Coldplay) recap aralığı; 0:43-2:13
Faji - Uzun İnce Bir Yoldayım (Cem Karaca&Barış Manço)
Çiğdem- Şıkır Şıkır (Gülben Ergen&Mustafa Sandal)denizz19 - Ateşle Oynama (Sıla&Erol Evgin)
yatutarsa - Cheap Thrills (Sia&Sean Paul)
xemrexxx - Yanarım (Şebnem Bozoklu&Erkan Kolçak Köstendil)
Bully - Kalp Kalbe Karşı (Aslı Güngör&Ferhat Göçer)
Ahmad - Dursun Zaman (maNga)
turkuazz - Kalbine Sürgün (Ezo&Rafet El Roman)
Soo - İki Yabancı (Şebnem Ferah&Teoman)
MayısKralı - Aşkla Aynı Değil (Gülben Ergen&Oğuzhan Koç)
batuhankaralar - Hymn For The Weekend (Coldplay)
sokak sanati - Uptown Funk (Mark Ronson&Bruno Mars)
EFE UYSAL - İltimas (Gülşen&Murat Boz)
Billy Kane - Dan Sonra (Sıla&Kenan Doğulu)
ozmoturk - Seni Unutmaya Ömrün Yeter Mi? (Pamela&Ümit Besen)
Harunnn60 - Can't Remember to Forget You (Shakira&Rihanna)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
Orda 16 tane şarkı var hangisi.şarkın muhteşem ama malesef oy kullanmıyorum
Teşekkür ederim. 🙂sana yardımcı olmaya çalısıyorum gözlük niye fırlatıyorsun bee yanlısmı anladın yoksa
Özele bak. 🙂İyi bak 1.15 saniye olacaktı..
16 sı da cillop gibiOrda 16 tane şarkı var hangisi.
Teşekkür ederim. 🙂
Özele bak. 🙂
ben sana birşey söylemedimki ne oldu cnmOrda 16 tane şarkı var hangisi.
Teşekkür ederim. 🙂
Özele bak. 🙂
İçlerinden muhakkak biri daha ön plandadır.16 sı da cillop gibi
Abla ben sana ne yaptım ki anlamadım. Bugün de biraz sinir katsayım yükseklerde ondan gülümseme atamıyorum.ben sana birşey söylemedimki ne oldu cnm
hatta @sokak sanat, ile aranızda birşey olmuş @mrt-06 emeğe en çok önem veren kişi yanlıs birşey yapmaz sana diye seni savundum
@sokak sanati
gözlük attınya ayoll birşeye kırıldın sandım aramızdada birşey olmadı ama bilemedimİçlerinden muhakkak biri daha ön plandadır.
Abla ben sana ne yaptım ki anlamadım. Bugün de biraz sinir katsayım yükseklerde ondan gülümseme atamıyorum.
boşver zaten herkesin bir muayyen günü var bugünde senle @sokak sanati na piyango vurmuşİçlerinden muhakkak biri daha ön plandadır.
Abla ben sana ne yaptım ki anlamadım. Bugün de biraz sinir katsayım yükseklerde ondan gülümseme atamıyorum.
Yok yok bir şey yok. Dediğim gibi sorun bende sende değil.gözlük attınya ayoll birşeye kırıldın sandım aramızdada birşey olmadı ama bilemedim
Aynen uzun zamandır o günü yaşıyorum işte.boşver zaten herkesin bir muayyen günü var bugünde senle @sokak sanati na piyango vurmuş
Allah özel günlerin çabuk geçenini nasip eder herekese umarım çeken bilir vallaYok yok bir şey yok. Dediğim gibi sorun bende sende değil.
Aynen uzun zamandır o günü yaşıyorum işte.
biliyorsun diss den bile daha gıcık oluyorum ben bu gözlüğe zaten bu düşüncemi isyan etttken sonra millet artık kızdığı kişiye dis yerine gözlük atmaya basladıYok yok bir şey yok. Dediğim gibi sorun bende sende değil.
Aynen uzun zamandır o günü yaşıyorum işte.
Sende de sık sık oluyor sanırım.Allah özel günlerin çabuk geçenini nasip eder herekese umarım çeken bilir valla
Yani okudum demek istedim, beğendim desem fazla resmi olacaktı, güldürüdü atacak modda değilim, aynen desem saçma olurdum bende okudum dedim.biliyorsun diss den bile daha gıcık oluyorum ben bu gözlüğe zaten bu düşüncemi isyan etttken sonra millet artık kızdığı kişiye dis yerine gözlük atmaya basladı
Beğendimi tercih edeyim ozaman cnm gözlüğe bakıs açımı bliyorsunSende de sık sık oluyor sanırım.
Yani okudum demek istedim, beğendim desem fazla resmi olacaktı, güldürüdü atacak modda değilim, aynen desem saçma olurdum bende okudum dedim.
Sende de sık sık oluyor sanırım.
Yani okudum demek istedim, beğendim desem fazla resmi olacaktı, güldürüdü atacak modda değilim, aynen desem saçma olurdum bende okudum dedim.
boşver zaten herkesin bir muayyen günü var bugünde senle @sokak sanati na piyango vurmuş
ben mesajlardan alınmam sadece herkesin bir muayen günü vardır o güne olan saygımızdan dolayı üstüne gitmemeyi tercih ederimAlındın mı o mesaja
Aynı ya yarına reset atarım yine.Beğendimi tercih edeyim ozaman cnm gözlüğe bakıs açımı bliyorsun
Ama şimdi biraz daha sakinleştiğini hissedebiliyorum
Maalesef makus talihimiz.olmazmı görümceğim olmazmı cinsiyet ayrımı yapmıyor bu meret
Aynı ya yarına reset atarım yine.
Maalesef makus talihimiz.
Bu @sokak sanati sıkıyor değilmi canını ayoll banada birşeyler anlatıp duruyorduAlındın mı o mesaja