TVen Bu Şarkı Benim 2. Hafta

2. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar telif sorunu nedeniyle tek video halinde yükleyemedim suçlu videoları da buldum Batuş'un şarkısı Coldplay ve Deniz'in Ateşle Oynaması, onların recap aralığı da üstte yazıyor, ona göre dinlerseniz iyi olur. Keyifli dinlemeler.
Size özelden gönderdiğim video açılmıyor burdan dinleyiniz; (ya da ilk sayfadan)

@yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi @Doğu@Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane

480p'de adeta görsel şölen yaşatıyorum.

Ona çok kızgınım o kadar emek harcamışım dis attın ama iyi oldu senin youtube hesabını buldum bu sayede, yani gözüm hep üstünde artık.
Evet. Girip beğendiğim videolara göz atabilirsin. Azıcık gözün şenlenir, Full HD ve 4K videolarla

Evet. Girip beğendiğim videolara göz atabilirsin. Azıcık gözün şenlenir, Full HD ve 4K videolarla
Benim bilgisayar kastı yalnız.

Etiketler neden olmuyor. 😡

@yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane

Bu sefer oldu.
#361 . mesaja bakınız.

bu haftaki sonuçlarda bana uymuyor zamanlama olarak ama arada bir iki yorum atmaya çalışırım. açıklanma saati nezamam ?

Lan oynak yılan @denizz19 senin program ne zaman bak Perşembe 22.00 diye duyuru yaptım ona göre.

aaa bak cnm bu şekilde devam etmeni öneririm ben sana bu işin en temizi oynatma listesi hem videoların yüklenmesini bekleme derdin yok racabını bildirireni hemen kesip biçip yükle youtubeye
hem youtubeye yüklediklerini telif yiyorsa görebiliyorsun tam version koyar uğraşmazsın toplu videoda bir telif oldumu sorun hangi videoda bilemiyorsun

zaten oynatma listeside dokunmadığın sürece otomatik tek videoda gidiyor hemde istedğine rahatça göz atabiliyorsun aksilik çıkma ihtimali olmuyor

Ben disskalifiye mi oldum yokum listede.😱