TVen Bu Şarkı Benim 2. Hafta

2. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar telif sorunu nedeniyle tek video halinde yükleyemedim suçlu videoları da buldum Batuş'un şarkısı Coldplay ve Deniz'in Ateşle Oynaması, onların recap aralığı da üstte yazıyor, ona göre dinlerseniz iyi olur. Keyifli dinlemeler. :) Size özelden gönderdiğim video açılmıyor burdan dinleyiniz; (ya da ilk sayfadan)

OYLAMA BAŞLADI!
(Son oy gönderme tarihi 2 Şubat Perşembe 19.00)

batuhankaralar - Hymn For The Weekend (Coldplay) recap aralığı; 0:43-2:13
denizz19 - Ateşle Oynama (Sıla&Erol Evgin) recap aralığı; 3.15 - 4.45

(OYLAMA YAPARKEN NİCKLERİ SİLMEYİNİZ)
Faji - Uzun İnce Bir Yoldayım (Cem Karaca&Barış Manço)
Çiğdem- Şıkır Şıkır (Gülben Ergen&Mustafa Sandal)
yatutarsa - Cheap Thrills (Sia&Sean Paul)
xemrexxx - Yanarım (Şebnem Bozoklu&Erkan Kolçak Köstendil)
Bully - Kalp Kalbe Karşı (Aslı Güngör&Ferhat Göçer)
Ahmad - Dursun Zaman (maNga)
turkuazz - Kalbine Sürgün (Ezo&Rafet El Roman)
Soo - İki Yabancı (Şebnem Ferah&Teoman)
MayısKralı - Aşkla Aynı Değil (Gülben Ergen&Oğuzhan Koç)
batuhankaralar - Hymn For The Weekend (Coldplay)
sokak sanati - Uptown Funk (Mark Ronson&Bruno Mars)
EFE UYSAL - İltimas (Gülşen&Murat Boz)
Billy Kane - Dan Sonra (Sıla&Kenan Doğulu)
ozmoturk - Seni Unutmaya Ömrün Yeter Mi? (Pamela&Ümit Besen)
Harunnn60 - Can't Remember to Forget You (Shakira&Rihanna)​
denizz19 - Ateşle Oynama (Sıla&Erol Evgin)

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN

@yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @MasacRE- @dosimosi @yakamoz-Asi @Doğu@Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane

480p'de adeta görsel şölen yaşatıyorum. :A

Ona çok kızgınım o kadar emek harcamışım dis attın ama iyi oldu senin youtube hesabını buldum bu sayede, yani gözüm hep üstünde artık. :A
Evet. Girip beğendiğim videolara göz atabilirsin. Azıcık gözün şenlenir, Full HD ve 4K videolarla :A

Evet. Girip beğendiğim videolara göz atabilirsin. Azıcık gözün şenlenir, Full HD ve 4K videolarla :A
Benim bilgisayar kastı yalnız. :(

Etiketler neden olmuyor. 😡

@yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane

Bu sefer oldu. :Z #361 . mesaja bakınız. :A

bu haftaki sonuçlarda bana uymuyor zamanlama olarak ama arada bir iki yorum atmaya çalışırım. açıklanma saati nezamam ?

Arkadaşlar telif sorunu nedeniyle tek video halinde yükleyemedim suçlu videoları da buldum Batuş'un şarkısı Coldplay ve Deniz'in Ateşle Oynaması, onların recap aralığı da üstte yazıyor, ona göre dinlerseniz iyi olur. Keyifli dinlemeler. :) Size özelden gönderdiğim video açılmıyor burdan dinleyiniz; (ya da ilk sayfadan)

@yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu@Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane
aaa bak cnm bu şekilde devam etmeni öneririm ben sana bu işin en temizi oynatma listesi hem videoların yüklenmesini bekleme derdin yok racabını bildirireni hemen kesip biçip yükle youtubeye :F hem youtubeye yüklediklerini telif yiyorsa görebiliyorsun tam version koyar uğraşmazsın toplu videoda bir telif oldumu sorun hangi videoda bilemiyorsun :F

zaten oynatma listeside dokunmadığın sürece otomatik tek videoda gidiyor hemde istedğine rahatça göz atabiliyorsun aksilik çıkma ihtimali olmuyor :A

aaa bak cnm bu şekilde devam etmeni öneririm ben sana bu işin en temizi oynatma listesi hem videoların yüklenmesini bekleme derdin yok racabını bildirireni hemen kesip biçip yükle youtubeye :F hem youtubeye yüklediklerini telif yiyorsa görebiliyorsun tam version koyar uğraşmazsın toplu videoda bir telif oldumu sorun hangi videoda bilemiyorsun :F

zaten oynatma listeside dokunmadığın sürece otomatik tek videoda gidiyor hemde istedğine rahatça göz atabiliyorsun aksilik çıkma ihtimali olmuyor :A

Ben disskalifiye mi oldum yokum listede.😱