gucubet kart evde kalmış sibvilceki kaknem pis sinsirella pisler davulcusu giresunun yüz karası @destere nin fanfinisi .ssben işte gidiyorum dedim şampiyon olmuş bir şarkıydı neyse sana üzülmüyorum ben ayoll ohh olmuş
gucubet kart evde kalmış sibvilceki kaknem pis sinsirella pisler davulcusu giresunun yüz karası @destere nin fanfinisi .ssben işte gidiyorum dedim şampiyon olmuş bir şarkıydı neyse sana üzülmüyorum ben ayoll ohh olmuş
ilk 3 @denizz19 @Bully @Harunnn60 sevdiğim şarkılardı hak ettiniz final puanlarını
@sokak sanati yabancı olduğundan geriye düşmüş şarkı harikaydı
@xemrexxx kazım koyuncuyu seçsen puana oynardın dizide bir çalınan şarkıyla glmeyi görmüşsündür umarım ne zaman beni dinlemezsen başına bela açılıyor
@mrt-06 emeklerine sağlık cnm klavye sorunlarım zor şartlarda yinede yanında olmaya .çalıstım bu haftayıda atlattık ikimizde
Ben de teşekkür ederim.@mrt-06 benden bukadar
programda ara sira yazarim sandim ama basştan sona kalabildim
emeğine sağlık.
güzel bir programdı
Sanırım yabancıları kadın şarkıcılarla sevdirebliyoruz bu foruma anlamıssındır inş ayoll
Ankete 2000leri unutma cnm @sokak sanati grup demiş bence iyi seçenek ayrıca rock ve arabeskte katabilirsinBen de teşekkür ederim.Program başından beri burada olan herkese teşekkürler.
Sen vatanım sensine bak konusunagucubet kart evde kalmış sibvilceki kaknem pis sinsirella pisler davulcusu giresunun yüz karası @destere nin fanfinisi .ss
Grup anca 5. haftada ankete girer.Ankete 2000leri unutma cnm @sokak sanati grup demiş bence iyi seçenek ayrıca rock ve arabeskte katabilirsin
Sen vatanım sensine bak konusuna
Arkadaş her hatamdan sen faydalanıyosun ya.@Billy Kane saol la, oy vermediğin için 2 final puanını kapmışım
@denizz19 @Harunnn60 tebrikler
@soo @ozmoturk geçmiş olsun
@batuhankaralar 1 puanla yırtmış. ss Haftaya güzel bir seçim yapman dileğiyle
İkimizde aynı puanı almışız la forum has Sılacı sen ona bak.1.olacağım belliydi Sıla ile geldik boru değil
Final puanı alanlara tebrikler ama @Billy Kane kahrolasın inşallah oy göndermedin ve Sılamı harcadın final puanı alacaktı hatunum .ss
Kes be neyse .ssİkimizde aynı puanı almışız la forum has Sılacı sen ona bak.
Sana bol bol erkek sunmak istiyorum ama müsait değilim şuan5. olmuşum çok iyi, beklediğim gibi olmuş.Düşük verenler zevklerine bi el atsınlar.
Elenecek isimlere geçmiş olsun.
Sıla bu şarkıyla ya 1 ya 2. olmalıydı zaten, çok iyi olmuş. Tebrikler.
Beğendim diye oy verip loto gibi puan verenler sayesinde elendik neyse, diğer elenen şarkıya bakınca isime göre oy verme dönemine geçebiliriz.
@destere nin evine ka yolun var
tövbe de bee
hhahah utanm adan itiraf ediyorsun birde be nden zarar gelmez desene beetavuğun yanlışlıkla tilki kümesine girmesi gibi bişey olur
sonuçlar berbatEleme heyecanı bu akşam 21.45'de sizlerle, bekliyorum efendim.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
Ama çatla ben 1.oldumsonuçlar berbat@Harunnn60 tombalağının şarkısı birinci olmalıydısıla şarkılarındanda bili bili nin şarkısı ikinci olmalıydı
sia üçüncü olmalıydı
@Çiğdem- le @@xemrexxx geldikleri kötü şarkılarla son sırada yer alıp elenmeliydi
kesinlikle benden sana zarar gelmezyeterki yolun düşsün buraya giriş var çıkış yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?