ama dan sonra ile olmuştur inşallahSıla 1.olmuştur o yüzden az şekerli bir kahve içiyoruz
ama dan sonra ile olmuştur inşallahSıla 1.olmuştur o yüzden az şekerli bir kahve içiyoruz
Rahat ol kurcalamayacam zatenşimdi senle alakalı kısma korkmuyorum ama sen azla yetinmeyip tümüne göz dikersen işte o sıkıntıhoşuma gitmez yaniistemem yani anla yani
inanayımmı? bence yaparsın o imkanın olacaksaRahat ol kurcalamayacam zatenForumun ayarlarını falan bozarım, hiç gerek yok
Bana da sürpriz oldu sonuçlar.
ilk 3 @denizz19 @Bully @Harunnn60 sevdiğim şarkılardı hak ettiniz final puanlarını
@sokak sanati yabancı olduğundan geriye düşmüş şarkı harikaydı
@xemrexxx kazım koyuncuyu seçsen puana oynardın dizide bir çalınan şarkıyla glmeyi görmüşsündür umarım ne zaman beni dinlemezsen başına bela açılıyor
@mrt-06 emeklerine sağlık cnm klavye sorunlarım zor şartlarda yinede yanında olmaya .çalıstım bu haftayıda atlattık ikimizde
seni dinlemesem 1. olurdumilk 3 @denizz19 @Bully @Harunnn60 sevdiğim şarkılardı hak ettiniz final puanlarını
@sokak sanati yabancı olduğundan geriye düşmüş şarkı harikaydı
@xemrexxx kazım koyuncuyu seçsen puana oynardın dizide bir çalınan şarkıyla glmeyi görmüşsündür umarım ne zaman beni dinlemezsen başına bela açılıyor
@mrt-06 emeklerine sağlık cnm klavye sorunlarım zor şartlarda yinede yanında olmaya .çalıstım bu haftayıda atlattık ikimizde
ben işte gidiyorum dedim şampiyon olmuş bir şarkıydı neyse sana üzülmüyorum ben ayoll ohh olmuşseni dinlemesem 1. olurdum
Sanırım yabancıları kadın şarkıcılarla sevdirebliyoruz bu foruma anlamıssındır inş ayollZevkimi yatıştırdım.
LMFAO ile gelirim haftaya öyle gideriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?