Hemen puanın da geldi çok sağol elenmezsem senin sayende
Hiç heveslenme şu yarışmalar bitsin hemen başlatacağım. Reytinglere damga vurmak için uygun koşulları bekliyorum
Ben gelecektim bu şarkıyla efsane çok seviyorum.
Hemen puanın da geldi çok sağol elenmezsem senin sayende
Hiç heveslenme şu yarışmalar bitsin hemen başlatacağım. Reytinglere damga vurmak için uygun koşulları bekliyorum
Kalp Kalbe Karşıymış gerçektenDüşünceleriniz gibi puanlaarımızdaa karşılıklı olmu @Bully
Zaten bizim yarışmalar varken başlaman hata olurHemen puanın da geldi çok sağol elenmezsem senin sayende
Senin yarışman ne ki haftaya reklamını yapalım kalırsan.Yarışmama katılın da sizi eleyeyim
Sean Paul'ü hiç sevmiyorum o yüzden özelikle o kısmı seçtim recap için.@sokak sanati'nın oyları;
1 Soo - İki Yabancı (Şebnem Ferah&Teoman) (Teoman severim ama hissi alamadım bu şarkıda.)
2 xemrexxx - Yanarım (Şebnem Bozoklu&Erkan Kolçak Köstendil) (Müzisyen kimliği olan isimler ile gelmeni tavsiye ederim..)
3 ozmoturk - Seni Unutmaya Ömrün Yeter Mi? (Pamela&Ümit Besen)
4 Ahmad - Dursun Zaman (maNga)
5 turkuazz - Kalbine Sürgün (Ezo&Rafet El Roman)
6 denizz19 - Ateşle Oynama (Sıla&Erol Evgin)
7 yatutarsa - Cheap Thrills (Sia&Sean Paul) (Şarkı olay ama düet olduğu için değil Sia olduğu için ve recap çok yanlış Yatutarsa.)
8 Faji - Uzun İnce Bir Yoldayım (Cem Karaca&Barış Manço)
9 Billy Kane - Dan Sonra (Sıla&Kenan Doğulu)
10 Bully - Kalp Kalbe Karşı (Aslı Güngör&Ferhat Göçer)
11 EFE UYSAL - İltimas (Gülşen&Murat Boz) (Efe bu oy sana cidden duygu yok bu şarkıda.)
12 MayısKralı - Aşkla Aynı Değil (Gülben Ergen&Oğuzhan Koç)
13 Çiğdem- Şıkır Şıkır (Gülben Ergen&Mustafa Sandal) (Düet denir buna işte.
14 batuhankaralar - Hymn For The Weekend (Coldplay) (Ben gelecektim efsane.)
15 Harunnn60 - Can't Remember to Forget You (Shakira&Rihanna) (Zirve tabi ki.)
https://fav10.net/forum/threads/fav10da-yeni-yarışma-bu-film-İzlenir.264256/Senin yarışman ne ki haftaya reklamını yapalım kalırsan.
Senle de Kalp Kalbe Karşıymış demek
Sean Paul'ü hiç sevmiyorum o yüzden özelikle o kısmı seçtim recap için.Cheap Thrills ülkemizde de baya tutmuştu bu kadar kötü bir sonuç beklemiyordum @sokak sanati
Senle de Kalp Kalbe Karşıymış demek
Düşük verdiğini düşünüp okudum demiştim teşekkürüne, onu beğeniye çevireyim bari
Katılıyorum arkadaşım sana, jüri başkanlığı senin hakkındı
ama ben daha ilkgün anında demiştim juri yaz diyeSeni dediğim gibi hep yarışmacı olarak düşünmüştüm ne yapayım.
hahahaa aaa evet şarkındaa uymuş durumaKalp Kalbe Karşıymış gerçekten
Çok teşekkür ettim cadıcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?