Hemen puanın da geldi çok sağol elenmezsem senin sayende
Hiç heveslenme şu yarışmalar bitsin hemen başlatacağım. Reytinglere damga vurmak için uygun koşulları bekliyorum![]()
Ben gelecektim bu şarkıyla efsane çok seviyorum.
Hemen puanın da geldi çok sağol elenmezsem senin sayende
Hiç heveslenme şu yarışmalar bitsin hemen başlatacağım. Reytinglere damga vurmak için uygun koşulları bekliyorum![]()
Kalp Kalbe Karşıymış gerçektenDüşünceleriniz gibi puanlaarımızdaa karşılıklı olmu @Bully![]()
Zaten bizim yarışmalar varken başlaman hata olurHemen puanın da geldi çok sağol elenmezsem senin sayende
Senin yarışman ne ki haftaya reklamını yapalım kalırsan.Yarışmama katılın da sizi eleyeyim![]()
Sean Paul'ü hiç sevmiyorum o yüzden özelikle o kısmı seçtim recap için.@sokak sanati'nın oyları;
1 Soo - İki Yabancı (Şebnem Ferah&Teoman) (Teoman severim ama hissi alamadım bu şarkıda.)
2 xemrexxx - Yanarım (Şebnem Bozoklu&Erkan Kolçak Köstendil) (Müzisyen kimliği olan isimler ile gelmeni tavsiye ederim..)
3 ozmoturk - Seni Unutmaya Ömrün Yeter Mi? (Pamela&Ümit Besen)
4 Ahmad - Dursun Zaman (maNga)
5 turkuazz - Kalbine Sürgün (Ezo&Rafet El Roman)
6 denizz19 - Ateşle Oynama (Sıla&Erol Evgin)
7 yatutarsa - Cheap Thrills (Sia&Sean Paul) (Şarkı olay ama düet olduğu için değil Sia olduğu için ve recap çok yanlış Yatutarsa.)
8 Faji - Uzun İnce Bir Yoldayım (Cem Karaca&Barış Manço)
9 Billy Kane - Dan Sonra (Sıla&Kenan Doğulu)
10 Bully - Kalp Kalbe Karşı (Aslı Güngör&Ferhat Göçer)
11 EFE UYSAL - İltimas (Gülşen&Murat Boz) (Efe bu oy sana cidden duygu yok bu şarkıda.)
12 MayısKralı - Aşkla Aynı Değil (Gülben Ergen&Oğuzhan Koç)
13 Çiğdem- Şıkır Şıkır (Gülben Ergen&Mustafa Sandal) (Düet denir buna işte.
14 batuhankaralar - Hymn For The Weekend (Coldplay) (Ben gelecektim efsane.)
15 Harunnn60 - Can't Remember to Forget You (Shakira&Rihanna) (Zirve tabi ki.)
https://fav10.net/forum/threads/fav10da-yeni-yarışma-bu-film-İzlenir.264256/Senin yarışman ne ki haftaya reklamını yapalım kalırsan.![]()
Senle de Kalp Kalbe Karşıymış demek
Sean Paul'ü hiç sevmiyorum o yüzden özelikle o kısmı seçtim recap için.Cheap Thrills ülkemizde de baya tutmuştu bu kadar kötü bir sonuç beklemiyordum @sokak sanati
Senle de Kalp Kalbe Karşıymış demek
Düşük verdiğini düşünüp okudum demiştim teşekkürüne, onu beğeniye çevireyim bari![]()
Katılıyorum arkadaşım sana, jüri başkanlığı senin hakkındı
ama ben daha ilkgün anında demiştim juri yaz diyeSeni dediğim gibi hep yarışmacı olarak düşünmüştüm ne yapayım.![]()
hahahaa aaa evet şarkındaa uymuş durumaKalp Kalbe Karşıymış gerçekten
Çok teşekkür ettim cadıcım![]()