Hadi 3 ver de katılacağın bir sonraki yarışma için kredin olsunSeninle kapanmayi bekleyen bir hesabim var. Bu hafta kapatacam o defteri 😉 Yildizlarin intikami icin 1 verecektimde hadi @denizz19 un söz ettiği aşkın hatirina 2 olsun
Vadikızına diziyi izletmiştim sahnelerini beğenmişti bayağı
üzgünüm. başka katılacağım bir yarışma olmayacak ve telafisini yapamayacağın kazık attın bana. Benki Olgun Şimşeke tam puan verdim elenme diyeHadi 3 ver de katılacağın bir sonraki yarışma için kredin olsun
Benim nasıl sıralama yapacağımda mı kararsızsın yoksa bana vereceğin oyda mıBen seninkinin sıralamasında kararsızımbakalım nasıl bir sonuç çıkacak
ay tabiki kendiminkindeBenim nasıl sıralama yapacağımda mı kararsızsın yoksa bana vereceğin oyda mı
İnşallah kıran kırana olduğum her kimse geçmişimdir onuay tabiki kendiminkindebirisiyle kıran kıranasın
seninkini tahmin edebiliyorum
Harunnn mu dedi birisi.İnşallah kıran kırana olduğum her kimse geçmişimdir onu
Yarın göreceğiz artık umarım hüsrana uğrarsınHarunnn mu dedi birisi.
Oyy bebeğim yerim seniSeninle kapanmayi bekleyen bir hesabim var. Bu hafta kapatacam o defteri 😉 Yildizlarin intikami icin 1 verecektimde hadi @denizz19 un söz ettiği aşkın hatirina 2 olsun
Ne sordun kız görmedim
Cok zorlu olmus la marul kafa 1+2+3+4 =10 ediyor ben en iyisi hepsine 2.5 vereyim yine 10eder @mrt-06
Kız hangi dizi olacak Batuhan'la konuştuğuma göre Parmaklıklar ArdındaKör bonişim benimm diziyi vadikızına izlettirdim beğenmişti demişsin yorumda bende sordum ki hangi dizi diye
Kanka Parmaklıklar Ardında süperdi biliyonCok zorlu olmus la marul kafa 1+2+3+4 =10 ediyor ben en iyisi hepsine 2.5 vereyim yine 10eder @mrt-06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?