Sen nerden çıktın la tövbe estağfurullah. 😱Abi bu ne? Ne kadar da özgün bir yarışma adı.
Sen nerden çıktın la tövbe estağfurullah. 😱Abi bu ne? Ne kadar da özgün bir yarışma adı.
Yeni üye oldum. Siz galiba yetkili kişisiniz? Benim +7000 mesaj yazmışım gibi gözüküyor onu düzeltir misiniz?Sen nerden çıktın la tövbe estağfurullah. 😱
Yeni üye oldum. Siz galiba yetkili kişisiniz? Benim +7000 mesaj yazmışım gibi gözüküyor onu düzeltir misiniz?
Hoşbulduk.Daha geçen aklıma gelmiştin keşke dönse diye, hoş geldin. 😉
Olmadığımı ikimiz de biliyoruzOylarımı kullandım. Fikrimce bir yarışmacı bu hafta birinci olabileceği yerde sonuncu olacak. Acaba kim.yoksa @Bully mi.
Artık en yüksek rütbedeyiz daha üste nasıl atlıyalım.Hoşbulduk.3 aydır rütbe atlayamamışsınız bu da demek oluyor ki kendinizi geliştirememişsiniz.Ah o zaman aralığında ben olsaydım varya.
Hoşbulduk.3 aydır rütbe atlayamamışsınız bu da demek oluyor ki kendinizi geliştirememişsiniz.Ah o zaman aralığında ben olsaydım varya.
Siz Referandumu çoktan yapmışsınız bana Reisimizi tebrik etmek düşer
Gelmişken oy da yolla, ilk sayfada duruyor şarkılar.Siz Referandumu çoktan yapmışsınız bana Reisimizi tebrik etmek düşerOnlar benim muhattabım değil.Muhattap olmak için seviye düşüklüğü yaşamam lazım.Tabi yine de ban yememek için yalakalık yaparız o ayrı konu.
Siz Referandumu çoktan yapmışsınız bana Reisimizi tebrik etmek düşerOnlar benim muhattabım değil.Muhattap olmak için seviye düşüklüğü yaşamam lazım.Tabi yine de ban yememek için yalakalık yaparız o ayrı konu.
Deli Yürek ne Ya
En kötü ihtimal Yalancı Yarim ile yarışır finale çıkardım bir tek sen beğenmişsin bunuDeli Yürek ne YaParmaklıklar Ardında ile o duygulu parçayla elenirsen yarışmaman daha doğru karar emin ol
Benim beğenmem senin için lütuf olmalıEn kötü ihtimal Yalancı Yarim ile yarışır finale çıkardım bir tek sen beğenmişsin bunu
İlk defa bir işin ucundan tuttun gözlerime inanamıyorum şuan.Referandum yapsak yine iyi, bir sabah kalktık baktık kendini başkan ilan etmiş resmen diktatörNeyse ben de bu yarışmanın jüri başkanıyım görevimi yapayım bari. Madem buraya girdin ilk sayfadaki şarkılara bak oylarını yolla @mrt-06 'ya
Senin türkü zevkini Kınalı Kar ile elenmenden biliyoruz şansını zorlamaBenim beğenmem senin için lütuf olmalıAyrıca bu türkü çok özel bir türküdür diziden de çok
Ben türküden de şarkıdan da iyi anlarım. Anlaşılmayan nokta buradaki insanların popüler olana itimad etmesiSenin türkü zevkini Kınalı Kar ile elenmenden biliyoruz şansını zorlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?