Sıla sanki içimizi açıyor.İradesini doğrudan yana kullanmasını istiyorum Müslüm Gürses dinleyerek içimizi karartmak istemiyorum
Sıla sanki içimizi açıyor.İradesini doğrudan yana kullanmasını istiyorum Müslüm Gürses dinleyerek içimizi karartmak istemiyorum
Valla Sıla'nın sesi tek başına yetiyor. Yani sırf konuşsa bile dinlenirSıla sanki içimizi açıyor.
Değiştirirsem beğenmeyeceksin gibime geldi bir an.Bence de abi iki şıktan birine oy vermelisin.
Kanka sen ne ayaksın ya.Valla Sıla'nın sesi tek başına yetiyor. Yani sırf konuşsa bile dinlenir
Boşver abim rap da iyidir bence, şahsen.Değiştirirsem beğenmeyeceksin gibime geldi bir an.
@xemrexxx dizi jenerikleri de
afk ya da karagülle gelirsen 1 i yersin amaEmre'nin kendi iradesi var sen karışma.
Ben elendiğimde nasıl yarışıyormuş gibi yapmıştım senden de öyle yapmanı bekliyorum ablacım.
Deniz elendi ya.afk ya da karagülle gelirsen 1 i yersin ama
bu şarkıyı söyletmeyeyimmi sana ayollBen elendiğimde nasıl yarışıyormuş gibi yapmıştım senden de öyle yapmanı bekliyorum ablacım.
Deniz elendi ya.Ayrıca jenerikte sözlü yazıyor onlarda söz mü vardı. Iyyy işte sahte biz.
Sen bana kıyamazsın ablacım.bu şarkıyı söyletmeyeyimmi sana ayoll
burada olururz tabikide
@destere onunla ilgileneyim diye eletmişti beni şimdi buraya yoğunlaşmamam için elinden geleni yapar ayollSen bana kıyamazsın ablacım.
Herhalde.
Eltim beni sever ya bence farklı yorumlamışsın.@destere onunla ilgileneyim diye eletmişti beni şimdi buraya yoğunlaşmamam için elinden geleni yapar ayoll
final haftasında başvuruyu başlatırım sanırım cnmEltim beni sever ya bence farklı yorumlamışsın.
Sen de MS hazırlıklarına başla artık finale az kaldı Bu Şarkı Benim'in.
Başvuru tamam da programı ne zaman başlatırsın.final haftasında başvuruyu başlatırım sanırım cnm
@dosimosi ve @turkuazz tercihlerini değiştirirse onları mutlu edecek bir şarkıyla geleceğim
@Yakamoz-Asi de tercihini değiştirirse finalde gayet güzel bir rap şarkı seçimi yapacağım
senin final haftanda başvuru işlerini hallederiz sen bitincede başlarız ayollBaşvuru tamam da programı ne zaman başlatırsın.
senin final haftanda başvuru işlerini hallederiz sen bitincede başlarız ayoll
Bu arada program senaryo diyenlere kapak olsun bak senle @denizz19 nasıl elendi.
@denizz19 eski gücünde değil artık ayoll herkesin bir modası geçme dönemi olurmuş yanı yeni moda @Bully gibi görünüyor şuan şarkı yarışmalarındaSeni eleyenleri kınıyorumHarika bir türküydü halbuki sen elendikten sonra üzüntüden 3-4 kez dinlemişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?