Eğer 2-3 tane daha yüksek oy alırsam elenen son oylara kadar belli olmayacak gibi geliyorİLK 10 OYA GÖRE TOPLAM PUANLAR;
1) Ahmad (Cennet Mahallesi) 28
2) Bully (Süper Baba) 26
3) batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında) 22
4) Harunnn60 (Çılgın Bediş) 20
@Ahmad @Bully @batuhankaralar @Harunnn60 @dosimosi @Çiğdem- @Yakamoz-Asi @vadikızı
1 verme de ne verirsen ver kabul Umarım bir puanını tipsiz bedişe vermişsindirsana 2 verdim.Bana laf yok demi ? @denizz19 un hatirina 1 vermedim
Recal yaza yaza forumu roman yaptım.
Rekora koşuyorsun bakalım ama hızlı giden atın da poku seyrek düşermiş.Eğer 2-3 tane daha yüksek oy alırsam elenen son oylara kadar belli olmayacak gibi geliyor
FaJi kullandı o zaman.benim tavsiyemdi ama berabere kalininca eşlesmede yöneticisi çekildi yarismadan. hakki yenildi zaten
İlham gelmesi lazım.hani bugün recalin yok atacan
Bunu iyiye işaret olarak kabul ediyorumRekora koşuyorsun bakalım ama hızlı giden atın da poku seyrek düşermiş.
Skandal bir sıralama, zirvede ben olmalıydım. ssİLK 10 OYA GÖRE TOPLAM PUANLAR;
2) Bully (Süper Baba) 26
@Ahmad @Bully @batuhankaralar @Harunnn60 @dosimosi @Çiğdem- @Yakamoz-Asi @vadikızı
@Ahmad öylesine seçmişdi birde bunu @mrt-06İLK 10 OYA GÖRE TOPLAM PUANLAR;
2) Bully (Süper Baba) 26
Bu konuyu konuşmuştuk ancak bu tarz yorum yapman beni üzdü.benim tavsiyemdi ama berabere kalininca eşlesmede yöneticisi çekildi yarismadan. hakki yenildi zaten
Ee bu işler böyle, katkı yapmayan yarışmacı elenirEvlilik programlarında olur genelde 1 tane cins bulurlar faydalanırlar acunda erdimidir nedir onu bulmus @mrt-06 da @batuhankaralar ı bulmus ayoll yarı finale çıkartırmı çıakrtır vlla
Yeter ayoll sende zirveye doymadın.Skandal bir sıralama, zirvede ben olmalıydım. ss
Bunu @Ahmad'e ben seçtim aslında.