Çok teşekkürler @mesmeso61 umutlandırdın beni@mesmeso61'in oyları;
Ahmad (Cennet Mahallesi) 4
batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında) 3
Bully (Süper Baba) 2
Harunnn60 (Çılgın Bediş) 1
Fark-ı gerçek biz diyoruz buna.Bizim forumda tam çingeneymiş Cennet Mahallesi hayranı çıktılar @mrt-06![]()
Sence elendin mi?
Bende özürlerimi iletiyorum. Ancak 1 mesaj ve 3 etiket atmışsınız bunu belirteyim@FaJi sana da tesüflerimi iletiyorum 10 defa etiketledim 10 defa özelden liste attım insan 5 dk ayırıp oy gönderir.![]()
benim tavsiyemdi ama berabere kalininca eşlesmede yöneticisi çekildi yarismadan. hakki yenildi zatenGeçenlerde kullanılmıştı bu parça yarışmada. Enfes.
Bediş elenecek gizli istihbaratım var güven bana
Evlilik programlarında olur genelde 1 tane cins bulurlar faydalanırlar acunda erdimidir nedir onu bulmus @mrt-06 da @batuhankaralar ı bulmus ayoll yarı finale çıkartırmı çıakrtır vllaİlk ikide bitireceğim hiç merak etme senİnşallah senin Bediş elenmez
![]()
Ben elenirsem boş boş konuşan @Çiğdem- in oklavasını alırım amaBediş elenecek gizli istihbaratım var güven bana![]()
Güldürdün.Evlilik programlarında olur genelde 1 tane cins bulurlar faydalanırlar acunda erdimidir nedir onu bulmus @mrt-06 da @batuhankaralar ı bulmus ayoll yarı finale çıkartırmı çıakrtır vlla![]()