Çok teşekkürler @mesmeso61 umutlandırdın beni@mesmeso61'in oyları;
Ahmad (Cennet Mahallesi) 4
batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında) 3
Bully (Süper Baba) 2
Harunnn60 (Çılgın Bediş) 1
Fark-ı gerçek biz diyoruz buna.Bizim forumda tam çingeneymiş Cennet Mahallesi hayranı çıktılar @mrt-06
Bende özürlerimi iletiyorum. Ancak 1 mesaj ve 3 etiket atmışsınız bunu belirteyim@FaJi sana da tesüflerimi iletiyorum 10 defa etiketledim 10 defa özelden liste attım insan 5 dk ayırıp oy gönderir.
benim tavsiyemdi ama berabere kalininca eşlesmede yöneticisi çekildi yarismadan. hakki yenildi zatenGeçenlerde kullanılmıştı bu parça yarışmada. Enfes.
Bediş elenecek gizli istihbaratım var güven bana
Evlilik programlarında olur genelde 1 tane cins bulurlar faydalanırlar acunda erdimidir nedir onu bulmus @mrt-06 da @batuhankaralar ı bulmus ayoll yarı finale çıkartırmı çıakrtır vllaİlk ikide bitireceğim hiç merak etme sen İnşallah senin Bediş elenmez
Ben elenirsem boş boş konuşan @Çiğdem- in oklavasını alırım amaBediş elenecek gizli istihbaratım var güven bana
Güldürdün.Evlilik programlarında olur genelde 1 tane cins bulurlar faydalanırlar acunda erdimidir nedir onu bulmus @mrt-06 da @batuhankaralar ı bulmus ayoll yarı finale çıkartırmı çıakrtır vlla