Oy göndermeyenleri esefle kınıyorum nerde oylarınız bugün 20.00 son arkadaşlar.(Gönderenler üzerine alınmasın, gönderenlerin gözlerinden öpüyorum.)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
Onu demiyor, şarkılsr bile belli oldu onu oylayacaksın
Abi o aşamayı geçeli asırlar oldu. Gerçekten sağlam unutmuşsun.
Birazdan yollarım oylarıOy göndermeyenleri esefle kınıyorum nerde oylarınız bugün 20.00 son arkadaşlar.(Gönderenler üzerine alınmasın, gönderenlerin gözlerinden öpüyorum.)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
Bilerek bu akşam dedim ki kullanmayanlar gaza gelsin.İlk mesajda 28 Ocak yazıyor son oy gönderme tarihi ?
Bilerek bu akşam dedim ki kullanmayanlar gaza gelsin.Ayrıca akşama kadar bitse ne güzel sonuçları akşam açıklardım. :S
Daha 8 oy falan eksik sanırım bilgisayara geçince bakayım göndermeyenler gönderirse akşam açıklarımtoplam kaç kişi göndermedi ki 😉
Daha 8 oy falan eksik sanırım bilgisayara geçince bakayım göndermeyenler gönderirse akşam açıklarım
Bugün sinirim bozuk aslında hesaplayacak modda değilim ama fazla uzamasa güzel olurdu ablamHımm 8 kişimi varmış bayağı ya 😉
Bugün sinirim bozuk aslında hesaplayacak modda değilim ama fazla uzamasa güzel olurdu ablam
Boşver... Bakalım duruma göre.ayy ne oldu kimler sıktı canını bugün tamamlanırsa yarın açıklarsın o zaman
hem yarına kadar kafanda dağılırdı biraz
Bugün yollayacaksın yani güzel.Birazdan yollarım oyları
Maalesef bu sezon kadro doldu ikinci sezon olursa katılabilirsin.Yarışmaya katılabiliyor muyuz?
Çok ısrar ettin, tamam kullanıcam. 🙄Oy göndermeyenleri esefle kınıyorum nerde oylarınız bugün 20.00 son arkadaşlar.(Gönderenler üzerine alınmasın, gönderenlerin gözlerinden öpüyorum.)
Sana öyle bir sürpriz yaparım ki oy gönderirsin.Çok ısrar ettin, tamam kullanıcam. 🙄
Değil tabiiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?