Benim avradı aman şarkıyı nasıl buldunişte bende sana rybak ı layık görmüştüm demekki beni kırmamak için beğenmiş numarası yaptınzaten bende zara dan nefret etmiştim madem herşeyi açıklıyoruz bir bir
Benim avradı aman şarkıyı nasıl buldunişte bende sana rybak ı layık görmüştüm demekki beni kırmamak için beğenmiş numarası yaptınzaten bende zara dan nefret etmiştim madem herşeyi açıklıyoruz bir bir
bana öyle bir hak vermişti hogatha mesela kaç yarışmacı var 17 miydi ilk hafta en yükseğine 17 en düşüğüne 7 puan verebiliyorsun sonra her hafta bir kişi elendikçe senin taban puanda düşüyor bir bir yani bir kişiye 17 diyelim diğer hepsine 7 puan verebiliyorsun
ama ben bu hakkımı bir çok yerde kullanmadım sadece bir iki kez kullandım o kullandığım haftalardada @mrt-06 le @Bully sinirden çimleri yoluyorlardısen benim gibi yapma acıma kimseye hakkını sonuna kadar kullan bunlara iyilik yaramaz
ozman bu çocuğun juri bskanı olmasının ne şeyi var ayoll çocuğu kzıklıyorsun
Tamam aldı haklarını.ozman bu çocuğun juri bskanı olmasının ne şeyi var ayoll çocuğu kzıklıyorsun
Kanka tamam ya seni kırmayacağım sen @destere gibi abartmazsın aynı haklar senin de olsun.
Kadınların başına gelen günü mü tartıştınız
Yok tartışmadık destere ondan oluyorum dedi.Kadınların başına gelen günü mü tartıştınız
nankörlük etme beee finle kadar sen nasıl istiyorsan öyle gittik ayoll nzını çektim bir sürübana verdiğin yetkiyi burnumdan getirdin senin yüzünden yetkimide mutlu bir şekilde kullanamadım
Neyse baboş ben kaçtım yarın erken kalkacamYok tartışmadık destere ondan oluyorum dedi.Nedense hep beni buluyor bu tartışmalar.
Anlaşılan yine yataktasın.Neyse baboş ben kaçtım yarın erken kalkacam
daha oralara gelmedik şarkılara bakmadım hiç ilk üçü kim kazanmış diye baktım ama elenmediysen hala umut var demektirBenim avradı aman şarkıyı nasıl buldun
nankörlük etme beee finle kadar sen nasıl istiyorsan öyle gittik ayoll nzını çektim bir sürü
Hemen beni harca nerde başkan program başkanı dayanışması.Sen bize de bir yol haritası çıkart @mrt-06 bilmiyor bu işi
Aynen yarı çıplak yataktayımAnlaşılan yine yataktasın.İyi geceler o zaman.
Tamam benim Hatun taş yanidaha oralara gelmedik şarkılara bakmadım hiç ilk üçü kim kazanmış diye baktım ama elenmediysen hala umut var demektir
Aynen yarı çıplak yataktayım
Tamam benim Hatun taş yani
TamamdırŞimdi haftaya 16-6 arası mı oluyor nasıl gidiyoruz
ilk hafta 16 - 6 diğer hafta 15-5 yani bire kadar yolu var bire gelince dur eksiye inme
Ben o kadar geniş tutmam @Çiğdem- ablam gibi dar bir aralıkta oylarım.ilk hafta 16 - 6 diğer hafta 15-5 yani bire kadar yolu var bire gelince dur eksiye inma
nankörlük etme beee finle kadar sen nasıl istiyorsan öyle gittik ayoll nzını çektim bir sürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?