TVen Bu Şarkı Benim 1. Hafta (Sonuçlar)

13 hafta da konsept bulmak zor olacak cidden. :A Hem senin etkinlik var ya ordan yarışmacılarımız yararlanır ben konuya link koyarım mesela 2003 konsepti seçilirse. :bhr: Sen kaç yılına kadar yapcam demiştin.
2010 da biticek gibi cnm yakın yıllar okadar ilgi görmez gibi hem 2010 dan sonra bozuluyor müzik :F

biraderin sana torpil geçmiş ikinciyi birinci sıraya çıkarıp adaleti sağlamalıyız :)
hahahaha aaa hadi oradan beee sana cevabımız ayoll :A :A :A
sertab-erener-of-turkey-holds-her-award-during-the-48th-eurovision-picture-id2028306

öyle birseymi dedim ben ? daha iyileri varmışki ortada bulundu. sona bırakmadimki.
bu arada dünyama tekrar hoşgeldin
öyle bişey demedin ama sanki seviyor gibiydin hatta ben senin profilde rybak ı paylaşınca sende bana zara larson u hediye etmiştin :) bende sandımki benim hediyemi çok sevdiğin için zara yı bana layık görüyorsun :) ben yanlış anlamışımmı acaba ? :)

2014'de bitir bence. :D Zaten ondan sonrası herkesin bildiği şarkılar var. :D
İlgiden memnunum yıllar yakınlastıkça yeni üyelerde katılım sağlıyor bakalım ne zmn bitireğime bir krr veririz cnm 94 yılından bslamıstım 90lı yıllarda ve 200olı yıllardan faydnlblirsin şimdirik :F

öyle bişey demedin ama sanki seviyor gibiydin hatta ben senin profilde rybak ı paylaşınca sende bana zara larson u hediye etmiştin :) bende sandımki benim hediyemi çok sevdiğin için zara yı bana layık görüyorsun :) ben yanlış anlamışımmı acaba ? :)
paylasmismiydin?suan kafam dumanli yerinde degil.
senin icin sana layik görmüsümdür

İlgiden memnunum yıllar yakınlastıkça yeni üyelerde katılım sağlıyor bakalım ne zmn bitireğime bir krr veririz cnm 94 yılından bslamıstım 90lı yıllarda ve 200olı yıllardan faydnlblirsin şimdirik :F
94'den öncesine gidersin o zaman 80'leri kimse bilmiyor bence iyi iş çıkar. :F

Şöyle geniş aralıkla istediğim puanları vermek istiyorum :A @destere @Çiğdem- siz nasıl ayarlıyordunuz :A
bana öyle bir hak vermişti hogatha mesela kaç yarışmacı var 17 miydi ilk hafta en yükseğine 17 en düşüğüne 7 puan verebiliyorsun sonra her hafta bir kişi elendikçe senin taban puanda düşüyor bir bir yani bir kişiye 17 diyelim diğer hepsine 7 puan verebiliyorsun :)
ama ben bu hakkımı bir çok yerde kullanmadım sadece bir iki kez kullandım o kullandığım haftalardada @mrt-06 le @Bully sinirden çimleri yoluyorlardı :) sen benim gibi yapma acıma kimseye hakkını sonuna kadar kullan bunlara iyilik yaramaz :)

bana öyle bir hak vermişti hogatha mesela kaç yarışmacı var 17 miydi ilk hafta en yükseğine 17 en düşüğüne 7 puan verebiliyorsun sonra her hafta bir kişi elendikçe senin taban puanda düşüyor bir bir yani bir kişiye 17 diyelim diğer hepsine 7 puan verebiliyorsun :)
ama ben bu hakkımı bir çok yerde kullanmadım sadece bir iki kez kullandım o kullandığım haftalardada @mrt-06 le @Bully sinirden çimleri yoluyorlardı :) sen benim gibi yapma acıma kimseye hakkını sonuna kadar kullan bunlara iyilik yaramaz :)
Destere ama 17 tam verip bana 3 veriyordun gelde saç baş yolma. :F

paylasmismiydin?suan kafam dumanli yerinde degil.
senin icin sana layik görmüsümdür

işte bende sana rybak ı layık görmüştüm demekki beni kırmamak için beğenmiş numarası yaptın:) zaten bende zara dan nefret etmiştim madem herşeyi açıklıyoruz bir bir :)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961