Benim avradı aman şarkıyı nasıl buldunişte bende sana rybak ı layık görmüştüm demekki beni kırmamak için beğenmiş numarası yaptınzaten bende zara dan nefret etmiştim madem herşeyi açıklıyoruz bir bir
![]()
Benim avradı aman şarkıyı nasıl buldunişte bende sana rybak ı layık görmüştüm demekki beni kırmamak için beğenmiş numarası yaptınzaten bende zara dan nefret etmiştim madem herşeyi açıklıyoruz bir bir
![]()
bana öyle bir hak vermişti hogatha mesela kaç yarışmacı var 17 miydi ilk hafta en yükseğine 17 en düşüğüne 7 puan verebiliyorsun sonra her hafta bir kişi elendikçe senin taban puanda düşüyor bir bir yani bir kişiye 17 diyelim diğer hepsine 7 puan verebiliyorsun
ama ben bu hakkımı bir çok yerde kullanmadım sadece bir iki kez kullandım o kullandığım haftalardada @mrt-06 le @Bully sinirden çimleri yoluyorlardısen benim gibi yapma acıma kimseye hakkını sonuna kadar kullan bunlara iyilik yaramaz
![]()
ozman bu çocuğun juri bskanı olmasının ne şeyi var ayoll çocuğu kzıklıyorsun
Tamam aldı haklarını.ozman bu çocuğun juri bskanı olmasının ne şeyi var ayoll çocuğu kzıklıyorsun![]()
Kanka tamam ya seni kırmayacağım sen @destere gibi abartmazsın aynı haklar senin de olsun.![]()
Kadınların başına gelen günü mü tartıştınız
Yok tartışmadık destere ondan oluyorum dedi.Kadınların başına gelen günü mü tartıştınız![]()
nankörlük etme beee finle kadar sen nasıl istiyorsan öyle gittik ayoll nzını çektim bir sürübana verdiğin yetkiyi burnumdan getirdin senin yüzünden yetkimide mutlu bir şekilde kullanamadım![]()
Neyse baboş ben kaçtım yarın erken kalkacamYok tartışmadık destere ondan oluyorum dedi.Nedense hep beni buluyor bu tartışmalar.
![]()
Anlaşılan yine yataktasın.Neyse baboş ben kaçtım yarın erken kalkacam![]()
daha oralara gelmedik şarkılara bakmadım hiç ilk üçü kim kazanmış diye baktım ama elenmediysen hala umut var demektirBenim avradı aman şarkıyı nasıl buldun![]()
nankörlük etme beee finle kadar sen nasıl istiyorsan öyle gittik ayoll nzını çektim bir sürü![]()
Hemen beni harca nerde başkan program başkanı dayanışması.Sen bize de bir yol haritası çıkart @mrt-06 bilmiyor bu işi![]()
Aynen yarı çıplak yataktayımAnlaşılan yine yataktasın.İyi geceler o zaman.
![]()
Tamam benim Hatun taş yanidaha oralara gelmedik şarkılara bakmadım hiç ilk üçü kim kazanmış diye baktım ama elenmediysen hala umut var demektir![]()
Aynen yarı çıplak yataktayım
Tamam benim Hatun taş yani![]()
TamamdırŞimdi haftaya 16-6 arası mı oluyor nasıl gidiyoruz
![]()
ilk hafta 16 - 6 diğer hafta 15-5 yani bire kadar yolu var bire gelince dur eksiye inme
Ben o kadar geniş tutmam @Çiğdem- ablam gibi dar bir aralıkta oylarım.ilk hafta 16 - 6 diğer hafta 15-5 yani bire kadar yolu var bire gelince dur eksiye inma![]()
nankörlük etme beee finle kadar sen nasıl istiyorsan öyle gittik ayoll nzını çektim bir sürü![]()