Senide tek ben etiket etmişim olucaksın tabi
Senide tek ben etiket etmişim olucaksın tabi
diğerleri beni sevmiyor bu durumu puanlarıma yansıtacağım malesefSenide tek ben etiket etmişim olucaksın tabi
de loca loca vardı çiğdemSenide tek ben etiket etmişim olucaksın tabi
Bana da torpil geçersin artıkdiğerleri beni sevmiyor bu durumu puanlarıma yansıtacağım malesef
bir
de loca loca vardı çiğdem
aracı kabul etmiyoruz hastalık falan dinlemeyiz kendisi gelecek buraya
ayy her torpilim sana olsun hogatha ama desteklediklerimin yüzü bugüne kadar hiç gülmedi yani durumun vahimBana da torpil geçersin artık
Oda başka sefere artık
@gözlemci e destek olmak için katıldım benaracı kabul etmiyoruz hastalık falan dinlemeyiz kendisi gelecek buraya
ayy her torpilim sana olsun hogatha ama desteklediklerimin yüzü bugüne kadar hiç gülmedi yani durumun vahim
girer girmez forumu çökerttim sanırımaracı kabul etmiyoruz hastalık falan dinlemeyiz kendisi gelecek buraya
ayy her torpilim sana olsun hogatha ama desteklediklerimin yüzü bugüne kadar hiç gülmedi yani durumun vahim
aracı kabul etmiyoruz hastalık falan dinlemeyiz kendisi gelecek buraya
akşama kadar gidip orda burda sürterse haliyle hasta olur evinde otursaydı yaTüü sana boğazı fena çocuğun iğnelerle ayakta be aa
yine muhteşem bişey iyiki jüri olmuşum diyesim varNostalji yapalım biraz.
@destere @sokak sanati @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @Ahmed @batuhankaralar @DarkLegenD @Forumdash @pompy @BesaleT @berkann @Yakamoz-Asi @soo @Çiğdem- @MasacRE- @Billy Kane @mrt-06 @Aserat
Daha beterdi aslında şuan biraz düzeldi bilegirer girmez forumu çökerttim sanırımyada eskiden beri çökükde sabrediyorsunuz bir türlü mesaj yazamıyorum
ne diyordum hah bende gözlemeciye destek olmak için katıldım yoksa şakirayı günahım kadar sevmem yani
akşama kadar gidip orda burda sürterse haliyle hasta olur evinde otursaydı ya
Şarkı mı Şebnem mi?yine muhteşem bişey iyiki jüri olmuşum diyesim var
@S.G.A.T. kimle yarışıyordu göremedim , ilk turda gönderelim tepsinin yanına
Daha beterdi aslında şuan biraz düzeldi bile
niye içine kurt düştüki şimdiŞarkı mı Şebnem mi?
demiştim intikamım korkunç olacak diyehay tepsi kadar kafana taş düşsünBen yapayım kızlara oy gelmediyse
bir de neyin intikamını aldığını anlasakdemiştim intikamım korkunç olacak diyedaha bunlar iyi günlerin
elendiğinde söylerim bunun cevabınıbir de neyin intikamını aldığını anlasak
Valla kraliçelere yakışır bir jest olmuş@destere @gözlemci @Dosi @sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @OzaN @MayısKralı @DarkLegenD @GunesinOglu @Tzira @Forumdash @pompy @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Yakamoz-Asi @soo @Çiğdem- @MasacRE- @MEnes @dreamy @Billy Kane @mrt-06 @Yiğitt @Aserat
Gözlemci e ufak bir kıyağım olsun, Recabımı kendim yaptım en azından 1 kişi 1 kişidir ben zahmet vermemiş olurum , Herkese başarılar
Beni kırmamış olmandan ötürü ne diyeceğimi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?