TVen Bu Şarkı Benim 1.Hafta (2.Sezon)

Ben inanılmaz sabırlıyım ama kolay affedenlerden değilim artık. Eğer birisi çok fena kalbimi yok yere kırarsa, yanlışı olursa silerim, isterse çok değer verdiğim biri olsa bile.
Yapmışlığım var ve evet artık egolu olmak gerekiyor bu hayatta. Sen affetikçe kırılmaya mahkum oluyorsun

ayy ne oluyor girmiyim dedim aranıza ama dayanamadımm bu muhabette neee böylee

Aynen öyle aynı kişi aynı hatalardan kırıyorsa affetme zaten
o zaman aptallık oluyor işte , egolu insanları da hiç sevmem sürekli ben ben ben diyen, herşeyin kendi etrafında döndüğünü zannedenlerden hiç haz etmem umarım öyle birisi değilsindir

ayy ne oluyor girmiyim dedim aranıza ama dayanamadımm bu muhabette neee böylee
Havadan sudan abla
eee gel bi rounda senle kapışalım
Gerçi hangi konuda kapışacaz sen çok sakin bende öyleyim genelde
Anca uykumuz gelir yanyana durunca

@gözlemci ile ordan girip şurdan çıkıp eteğimizdeki taşları döküp yine başa sardık

Bende anlamadım konu niye buralara geldi

ne güzel muhabettiniz vardı ortak yanlarınız çıkıyordu yaw

Aaa senle hergün konuşuyoruz uykunumu getiriyorum yaw gayette güzel neşeli sohbetlerimiz oluyor hele video gönderdiğinde bana

ne güzel muhabettiniz vardı ortak yanlarınız çıkıyordu yaw

Aaa senle hergün konuşuyoruz uykunumu getiriyorum yaw gayette güzel neşeli sohbetlerimiz oluyor hele video gönderdiğinde bana
Ben kapışma konusunda uykumuz gelir dedim abla
yoksa seninle ettiğim her muhabbet için desteklerin için Allah razı olsun

Ben kapışma konusunda uykumuz gelir dedim abla
yoksa seninle ettiğim her muhabbet için desteklerin için Allah razı olsun

Hee tmm yanlış anlamışım doğru düşünüyon senle kapışamam ki uykuya dalarız hemen
kıyamam ki sana benn kuzum benimm her zamanda desteklerim yanında olmamı istediğin sürece her zaman

Ev kızı demek @destere e aslında bana haksızlık oluyor çünkü bu destere benden bile daha rahat ben öyle sabaha kadar durup gündüz uyuyaıyorum
@mrt-06 @XanTier @MasacRE-

yazın hasat sonbahar ekim ayı kışın yatarım tabiki
yazın gelde güneşin önünde fıldır fıldır çalışan destereyi gör için kan ağlar hogatha

@destere boşuna uyarmamış beni. Yok anam bir sürü şans verdim hepsini silip süpürdün
pes yani
zamanında yaptığım uyarılar dikkate alınsa zaten gözlemeci şimdiye çoktan banlanmıştı
sözümüzü dinleyen yok boşuna konuşuyoruz

Son düzenleme:
soru soruyu doğurdu

4 . haftadan itibaren tüm yarışmacılara puan vereceğim orayı anladım ama kaç puan vereceğim tüm yarışmacılara yine 6 ,4, 3 sistemimi yoksa 11 den bire kadarmı puanlayacağım

soru soruyu doğurdu

4 . haftadan itibaren tüm yarışmacılara puan vereceğim orayı anladım ama kaç puan vereceğim tüm yarışmacılara yine 6 ,4, 3 sistemimi yoksa 11 den bire kadarmı puanlayacağım
Yani aslında tüm yarışmacılara 2-4-6-8 aralığında puan verebilirsin hatta hepsine 8 ya da 2 verebilirsin şekilde aynı puanı verme gibi bir alternatif olacak ama puanları daha netleştirmedim hesabını yapıyorum

netleş öyle gel şimdi senin hülyalarınla kafamı karıştırma

O da iyi tanımazdı işte sorun da orada
sen net anlatamamışsın kendini aynı burda olduğu gibi

dur ben senin dediğini aynen anlatayım bakalım sen nasıl anlayacaksın

istediğinize 8.6.4 verin
istemediğinize vermeyin ama çok istiyorsanız verebilirsiniz bazılarına 8 de verebilirsiniz ama vermek istemediklerinize 6 da olur yani sorun değil ama çok istiyorsanız 7 yi de bir yerlere yerleştirebilirsiniz

gelde anla şimdi bunu

Ben böyle anlatmadım lütfen hakkımı yeme
.A Ayrıca özelden gayet net anlattığımı düşünüyorum en olmadı halen anlamadım diyorsan ver telefonunu sesli mesaj gönderecem