Gerçekleri konuşuyorum herkesin konuşmaya korktuğu gerçekleriSayın Gs'li dostum ne diyor bu?@Sherlock
Kütük dostum, sırtımızdan hançerlemişler bizleri de haberimiz yokmuş.. @MasacREGerçekleri konuşuyorum herkesin konuşmaya korktuğu gerçekleri![]()
Sizi hançerleyenler dostlarınız tatlımKütük dostum, sırtımızdan hançerlemişler bizleri de haberimiz yokmuş.. @MasacRE
Sayın Gs'li dostum ne diyor bu?@Sherlock
Gerçekleri konuşuyorum herkesin konuşmaya korktuğu gerçekleri![]()
Sizde ne çok inanmak istiyorsunuz birbirinizi hançerlediğinize 😱 @serhatt boşuna demiyor ara bozmayı çok çabuk yapabildiğini.Kütük dostum, sırtımızdan hançerlemişler bizleri de haberimiz yokmuş.. @MasacRE
Ben her zaman doğruları konuştuğum için tabi ki bana inanacakSizde ne çok inanmak istiyorsunuz birbirinizi hançerlediğinize 😱 @serhatt boşuna demiyor ara bozmayı çok çabuk yapabildiğini.
Olay şu : serhatt @Sherlock a kafayı takmış, oltasına takmayı düşünüyor ama ben varken o iş zor! serhatt'a bu yüzden bana aramıza girme diyor. serhatt'a inanıp Sherlock'un böyle bir hata yaptığını nasıl düşünürsünUtan utan
@MasacRE
Ben her zaman doğruları konuştuğum için tabi ki bana inanacakSen ne yaparsan yap bu ittifak bozulacak @Sherlock benim olacak
![]()
hayatım bu sıfatları bana nasıl yakıştırıyorsunHadsiz adam, düzenbaz adam, yalancı adam, dış mihrak, yılan... Sal artık beni sal, yalanlarınla ortalığı karıştırmayı bırak... Dostlarım bu adamın iddia ettiği her şey yalan dolan, inanmayın buna... @MasacRE @Maskeli Fedai
Ortağım, yoldaşım @Dosi hanım bu hadsize gereken yanıtları pat pat, acımadan söylemiş zaten.![]()