Ara bozmak hobilerim arasında yer alıyor, hiç sıkıntı değilSana bir adım attım ama bakıyorumda senin gözünün yaşına bakmamalıymışım@Sherlock ve ben Yavuz ve Kopuk gibiyiz. Bence yol yakınken sen başka yollara git
![]()
Ara bozmak hobilerim arasında yer alıyor, hiç sıkıntı değilSana bir adım attım ama bakıyorumda senin gözünün yaşına bakmamalıymışım@Sherlock ve ben Yavuz ve Kopuk gibiyiz. Bence yol yakınken sen başka yollara git
![]()
Yalnız bu durumda arası bozulan sen ve ben oluyoruzAra bozmak hobilerim arasında yer alıyor, hiç sıkıntı değil![]()
Bizim aramız bozulamaz buna izin vermemYalnız bu durumda arası bozulan sen ve ben oluyoruz![]()
Senden bana zarar gelmez. Atarım bundan![]()
Sende bir karar ver artıkBizim aramız bozulamaz buna izin vermem![]()
Bir dengesizlik mevcut son günlerde çok takılmaSende bir karar ver artıkbende son dediğini demeye çalışım ama ortadaki mesajda başka birşey dedin
![]()
Sen bana kıyamazsın, noktaBir dengesizlik mevcut son günlerde çok takılma![]()
sende bana kıymaSen bana kıyamazsın, nokta(bunu kabulleniyorum, dengesizliğin diğeri için geçerli olsun
)
Sana bir adım attım ama bakıyorumda senin gözünün yaşına bakmamalıymışım@Sherlock ve ben Yavuz ve Kopuk gibiyiz. Bence yol yakınken sen başka yollara git
![]()
Aşağıdaki şeye sen dönüşsen fena olmazOrtağım @Dosi hanımı çıldırtmaya ve sinirlendirmeye devam edersen, tam olarak aşağıdaki şeye dönüşür ve sonun kötü olur seni hadsiz.
Ekli dosyayı görüntüle 66993
Ortağımdan uzak durursan kıymam yoksa doğru söylüyor, çok kötü sinirlenirsem yıkarım ortalığısende bana kıyma![]()
KesinlikleOrtağım @Dosi hanımı çıldırtmaya ve sinirlendirmeye devam edersen, tam olarak aşağıdaki şeye dönüşür ve sonun kötü olur seni hadsiz.
Ekli dosyayı görüntüle 66993
@Sherlock için benimle kötü olmayı göze alıyorsun yani, yazıklar olsunOrtağımdan uzak durursan kıymam yoksa doğru söylüyor, çok kötü sinirlenirsem yıkarım ortalığı
Kesinlikle![]()
@Sherlock için benimle kötü olmayı göze alıyorsun yani, yazıklar olsun![]()
Ben istediğimi elde edene kadar durmam yıkarım yakarım ezer geçerimAramıza nifak tohumları sokmayı bırak artık, senin oyununa gelmiyoruz anla artık hadsiz herif.![]()
Sherlock'a bulaşma bizde kötü olmayız. Kaç kere diyeceğim bunu?@Sherlock için benimle kötü olmayı göze alıyorsun yani, yazıklar olsun![]()
Aramıza nifak tohumları sokmayı bırak artık, senin oyununa gelmiyoruz anla artık hadsiz herif.![]()
Sana diyeceğim tek şey HODRIMEYDANSherlock'a bulaşma bizde kötü olmayız. Kaç kere diyeceğim bunu?
Ortağım ile çok önemli ve gizli operasyonlar için bir yola baş koyduk, önümüze çıkan her engeli yok etmek benim için önemli, bu yüzden sen yol yakınken inadından vazgeç. Vazgeçmiyorsanda olunacak durumlara söz söyle hakkın yokNeler olacağını kesyiremiyorum oyüzden başka sularda yüz sen
![]()
Ozaman düş yakamdan diye ağlamayacaksınSana diyeceğim tek şey HODRIMEYDAN![]()
görüşürüzOzaman düş yakamdan diye ağlamayacaksın
Görüşürüz ozaman şekerim![]()