profiline baksana gıcık şeyy yakaladım orda senibelkide izlemiştir ama belli etmiyor
profiline baksana gıcık şeyy yakaladım orda senibelkide izlemiştir ama belli etmiyor
Filmi tekrar izledim. Bu filmden sonra daha çok gay film izledim ama zirveyi hala bırakmadılar. Belki Ferzan'ın iki filmi zirve için yarışabilir ama.Filmi izledim bugün.
Aslında filme yaklaşık 2,5-3 ay önce başlamış, yarısına kadar gelmiştim ama sonra izlememem gerektiğini anladım.Neyse bugün baştan aldım ve izledim.
İzlediğim en iyi gay filmiydi. Kesinlikle ne gaylerin propagandasını yapıyor, ne de gaylerden nefret ediyormuş gibi bir izlenim çiziyor. Gayet ayarında olmuş.
Senaryo iyiydi diyebilirim. Ancak finalini pek beğendim. Yani;Jack'in ölmesini. Sonlara doğru gelirken finalin nasıl olacağını düşünüyordum ve aklıma ilk ölüm geldi. Evet bu üzücü bir son ama biraz klişe gibi. Ancak finali güzel kılan ise, Ennis'in anlattığı hikayeye benzer bitmesiydi.
Oyunculuklar güzeldi. Sonuçta gay rolü oynamak cesaret ister ama altından kalkmışlar bence. İkisi arasında şu iyiydi diyemem, ikisi de iyiydiler.Hayvan gibi sevişiyorlardı.
Lindsaaaaayyyy!Ne zamandır görmüyordum, hiç değişmemiş.
Görsellik ve müzikler güzeldi.
Genel olarak değerlendirirsem, bence gaylerle bir derdi olmayanların, ya da olup da filmi tarafsız değerlendirebilecek kişilerin sevebileceği bir film. Sevişme falan dedim yukarıda ama Blue is the Warm Colour'daki gibi sahneler yoktu. Bu da film için başka bir artı.
8,5/10
Crash'la bu filmi bilerek mi aynı haftaya koydun? @OzaN İkisi de 2005 yapımı da.
N'olur izle.Mümkün mertebe izlemeyi düşünmediğim film.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?