Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

Çok özledim be
Şu Remixi izledim daha da duygulandım

Keşke forumda böyle Breaking Bad'in altforumu olsa. Bildiğin kadarıyla How I Meet Your Mother'da final yapalı çok oldu ama altforumu var. Ya da farketmez, Breaking Bad nostaljisi yaşatacak videoları bu konudan da paylaşabiliriz.

Yine de ne bileyim tek bir konu altından bu tarz klip ve Breaking Bad müziklerini, efsane sahnelerini vs. paylaşmak daha iyi olurdu. (Sadece video paylaşılacak ayrı bir konu olarak) Herkes sevdiği bir videoyu paylaşsa iyi hasret giderirdik.

bu remix de iyi. özellikle mike'ın u r not the guy kısmı

Bunlar hep önyargı gençler yapmayın.

1x1

Sıkıcı bişi beklerkene, çapılmak bu olsa gerek.

Valla şimdi ne desem bilemedim, tükürdüğümü yaladım bildiğin.

Bayağı yüksek bir tempo vardı valla 50 dakika felanda hissetmedim adamlar bildiğin yardırdı gitti.

Bir zamanlar bu diziye düşmandın [emoji33]

1x4

Dizinin ilk bölümleri sıkıcı zaten tayfa nerde hep onlar yüzünden kaçırdım bak.

Şuana kadar acayip heyecan dorukta gidiyor, o geçtiğimiz bölümlerdeki cesedin tavandan düşüsü efsane sahneydi. Yapmışlar hani bildiğin.

Eğer sen bu bölümlere acayip heyecanlı diyorsan 5.sezon da tavana çıkarsın heyecandan artık

1x7 (Sezon Finali)

Bir bölüm dışında, tüm bölümlerin acayip üst tempoda geçtiği bir ilk sezon geçirmişler.

En başta çocuğuyla dalga geçen kekoları bitirişi. Evdeki ceset sahnesi -tavandan akan- Gansterin evini bastığı ve durmadan rest çektiği sahneler unutulmazdı bence.

Ve birde kimyaya karşı ilgim olmasada, kimya sahneleri acayip eğlenceli geçiyor. Keşke lisede izleseydimde belki kimya çalışırdım.

Sezona Puanım: 9.5 Böyle giderse top10 listemde 3. lüğü alır gibi.

2x7

Başlangıcta ki şarkı güzeldi denilebilir.

Atm olayı yayılmış, başka bişi bekliyordum ama bununda gideri var o olayıda beğendim.

Kaplumbağa olayı güldürdü, kafa kısmı değilde adamla dalga geçip öldüler.

Dövmeci kız.

2x13 (Sezon Finali)

Şu sky'da bi adam hangi telefonum dedi diye bırakılır mı diyip eleştirirken bir anda kadınların ne kadar tehlikeli olabileceklerini hatırladım.

Bence son dakikaya kadar iyi bir sezon geçirdik. İlk sezondan iyi değildi tabi ama yinede iyiydi. Tek sorun o sondaki sahneye girerken böyle bir saçmalığa bağlamaz demiştim, hadi oyuncak düştü şans onu buldu gidipte evinin önünde 2 kişide uçak parçalarından ölürse yok artık derim. Tesadüfe bak, kafede kendi kızı ve yardımcısının büyükleri karşılaştı. Adamın hatası yine walt'u buldu felan filan saçmalık olur.

Sezona Puanım: 9.0

Aylar sonra diziyi izleyesim geldi internet gitti

3x7

Hank reyis.

Bu iki tane kekoyu neden bu kadar gözlerinde büyütüyorlar diyordum, iki tane disiplinli adamıda indirdi helali var.

Jesse koca karılar gibi davranıyo 3 sezondur, Walter sayısız kere hayatını kurtardı bi yaranamadı şu çocuğa.

3x13 (Sezon Finali)
Diğer 2 sezondan aşağı olduğu bir gerçek, fakat sezon finalinden anlaşılacağı 4. sezon olaylar olaylar diyebiliriz.

13 bölüm arasından bariz olarak 12. bölüm acayip iyiydi, daha doğrusu son kısımın son 1-2 dakikasını ağzım açık izledim. Yani böyle bir destek geleceğini biliyordum ama bunu reyisin yapacağı bu şekilde yapacağı aklımın ucundan geçmezdi.

Mike reyise alışmıştım aslında, yamuk çizdi. Belliydi ama insan bekliyor işte bu tarafa geçmesini.

Sezona Puanım: 8.0

5x8

Birkaç gündür hep aklımdaydı 3. denememde izledim bölümü sonunda

Sen koskoca Breaking Bad'sin bu kadar basitlik nedir 😱
Hapishanedeki adamların öldürülmesi olsun Hank'in WW gerçeğini öğrenmesi olsun çok basit geldi bana yakıştıramadım BB'ye.
Bu arada ben aslında Hank'in bir şey öğrendiğini falan fark edemedim bir an, bölüm yorumlarına bakınca gördüm

O para tepesi qalp ben. Kuman olabilir miyim Skyler lakjdklsa
7.5/10
4 güne 29 bölüm sıkıştırabilir miyim acaba
(Tabii ki Sıkıştıramadı)