DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,486
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Savaşcı karakterine sokmasalar , fıstık.
Savaşcı karakterine sokmasalar , fıstık.
şu kuş kafalı adam kim avatarında beeSavaşcı karakterine sokmasalar , fıstık.
Son parmak kıtlatıcı.şu kuş kafalı adam kim avatarında bee
güzel aslında renkli olmuşSon parmak kıtlatıcı.
Aşağılık kompleksi olur bende.Aman bana göre herkes kısa zaten, ben alışkınım. Senin alışman da çok sürmez
1.74'den 1.73'e düşmüşüm bunu bilimsel olarak nasıl açıklayabiliriz.Dedi ya 1 cm kısaldı ama ayakkabıyla 4 cm uzuyor diye
1.70.bir 5cm daha lazım bana.
Benim 1.60 tanıdıklarım da var. Merak etme alışıyolarAşağılık kompleksi olur bende.Ama bir gün muhakkak buluşacağız merak etme.Kaç yıl daha o yolu kullanıcan.
1.74'den 1.73'e düşmüşüm bunu bilimsel olarak nasıl açıklayabiliriz.
Aşağılık kompleksimi yenmeden çıkamam, bir süre daha seni uzaktan izlemekle yetinicem sapığın gibi.Benim 1.60 tanıdıklarım da var. Merak etme alışıyolar
Şahsen ben açıklayamadım ama söz konusu sen olunca ben her zaman şaşırıyorum zaten. 🙄
Hahah. Sürekli bir sapık beni izliyor diye düşündürme beni metrodaAşağılık kompleksimi yenmeden çıkamam, bir süre daha seni uzaktan izlemekle yetinicem sapığın gibi.
Bazen ne kadar güzel cümleler kuruyorsun sanırım iyi bir şey dedin yine.
İlk kez "hahah" yazdığını görüyorum. 😱 Bir gün gizlice fotonu çekip forumda sana atıcam, çok eğlenceli olur.Hahah. Sürekli bir sapık beni izliyor diye düşündürme beni metroda
Dediğim şeyi anlamıyosun ya, işte o zaman bayılıyorum sana
Eğer bir gün öyle bir şey yaparsan konu aç, özelden falan atmaİlk kez "hahah" yazdığını görüyorum. 😱 Bir gün gizlice fotonu çekip forumda sana atıcam, çok eğlenceli olur.
Anlamamış gibi yapıyor olabilirim. .ss
Senle aramızda olan bir şey şimdi millet yanlış anlar. .ss Artık bir sapığın var hayırlı olsun.Eğer bir gün öyle bir şey yaparsan konu aç, özelden falan atma
Yok yok, anlamamışındır sen. 🙄
Neyse, unuturum açılana kadar okullar.Senle aramızda olan bir şey şimdi millet yanlış anlar. .ss Artık bir sapığın var hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?