ne boşbağazlığı yaptı hogatha anlat dak kafasına kakalımOnun bakmasını isteyen kim boş boğaz biri kendileri![]()
ne boşbağazlığı yaptı hogatha anlat dak kafasına kakalımOnun bakmasını isteyen kim boş boğaz biri kendileri![]()
Çok boş konuşuyor daha demin gördüm Scarlet Johanssondan kendini güzel gören biri bu ne egodurne boşbağazlığı yaptı hogatha anlat dak kafasına kakalım![]()
Aynen biraz daha uzarsın. Uzun boy iyi de bir yerden sonra istemiyor insan ben de yeter artık uzamayayım diyordumEski zaten bu işaretlediğim 5,6 ay olmuştur195 olurum daha fazlası olmaz inş
![]()
bostanda mı büyümüşler yani sulak yer derkene yani bunlar hıyar mı 😱 aaa yöneticiye bak hakaret ediyor üyelere size diyor @MasacRE- @EFE UYSALUygun gibi duruyor sulak yerde büyümüş bunlar.![]()
bostanda mı büyümüşler yani sulak yer derkene yani bunlar hıyar mı 😱 aaa yöneticiye bak hakaret ediyor üyelere size diyor @MasacRE- @EFE UYSAL![]()
Kız abla benzete benzete Beren'e mi benzettin kendini koskoca Çiğdem Sönmez, o sana benziyor asıl.
Hhaha aa boy açısından dedim yoksa biz daha öndeyiz tabi cnmKız abla benzete benzete Beren'e mi benzettin kendini koskoca Çiğdem Sönmez, o sana benziyor asıl.@xemrexxx
ıyyy octavilyaı @DarkLeqenD ile birlikte sevmiyoruz biz o pis ecünnüyüMesela kendini benzetsen The 100'deki Belamy'nin bacısına benzetebilirsin.@xemrexxx
Sanki hangi dizideki bir kadın karakteri seviyorsun. .ss
1.74 değil 1.73 çıkmıştım birkaç ay önce. :S Millet uzuyor ben kısalıyorum.1.74 şuana göre kısa değil gayet norma Türklere gore az yemegi dene?Ağırlığı yap bence zaten daha uzasan ne 1 artarsın.
![]()
Aman bana göre herkes kısa zaten, ben alışkınım. Senin alışman da çok sürmez1.74 değil 1.73 çıkmıştım birkaç ay önce. :S Millet uzuyor ben kısalıyorum.Neyse ki ayakkabı ile 1.77'ye çıkıyorum o da yeterli oluyor.
@XanTier birde görünce gel diyorsun aramızda 20 cm var, cüce gibi kalırım dalga geçersin benle.![]()
Topuklu mu giyiyosun1.74 değil 1.73 çıkmıştım birkaç ay önce. :S Millet uzuyor ben kısalıyorum.Neyse ki ayakkabı ile 1.77'ye çıkıyorum o da yeterli oluyor.
@XanTier birde görünce gel diyorsun aramızda 20 cm var, cüce gibi kalırım dalga geçersin benle.![]()
Saçlarını apaçi gibi dikiyormusun yoksa bonus muSaçım olmadan 192![]()
Dikmiyorum ama 2 cm olsa da bi artısı ıoluyor boyuma
Ve boyu kısaldı @XanTier 😱Vay vay zorlasanız 2'ye vuracakmış.
Neyse ki erkeğim hala uzayabilirim bu yaz bisiklet ve yüzmeyi iki katına çıkarıcam bakalım bir yararı olacak mı.)
Dedi ya 1 cm kısaldı ama ayakkabıyla 4 cm uzuyor diye