Kanal D Boynu Bükükler - Dizi Yorumları

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,228
Puanı
1,060
1948187_200228666854487_585573078_n.png

Kanal D'nin yepyeni dizisi Boynu Bükükler başlıyor!

Dizinin senaryosunu yazan ve yönetmenliğini üstlenen Geniş Aile'den tanıdığımız isimler. Boynu Bükükler'in senaryosu Cüneyt İnay'a ait. Dizinin yönetmenliğini ise, Ömer Uğur üstleniyor.

Boynu Bükükler, bu akşam 20.00'de Kanal D'de! Diziyle ilgili paylaşımları bu konu altından yapabilirsiniz.​

Moderatörün son düzenlenenleri:
İyi bir iş çıkacağını düşünüyorum ve söz konusu Cüneyt İnay ile Ömer Uğur ise, kötü olma ihtimalinin bulunmadığı gerçeği de var. Cüneyt İnay'ın diyalogları çok iyi oluyor ve tanıtımlarda gördüğüm kadarıyla da, bu tarz diyaloglar var. İlk bölümünü izleyeceğim tabi ki. Aradığımız o, ışık saçan okul dizilerinden olursa, iyi olur tabi. Bakalım nasıl olacak. :)

Bişey dikkatimi çekti senaristler arasında Berfu Soner'de var galiba..Kendisi aynı zamanda Karadayı'nın diyaloglarını yazıyor.Akıllı transfer diye ben buna derim.

Merakla bekliyorum. :) Umarım beğeneceğim bir iş olur. Perşembelerim boş çünkü. :)

Sedefe yakalandık..oww kaçarmı...

Gene bir beykent üniversitesinde çekim :D her dizide burada çekiliyor...

Babam sınıfta kaldı daki Buse ve asiyede var off süper yaa

Son düzenleme:
Konu çok klişe ya bıktık artık aynı hikayeyi yüzlerce kez görmekten. Cüneyt İnay'a rağmen izleyemeyeceğim galiba diziyi. Yine de tutar dizi özellikle totalde...

Komedi anlamında beklentilerimin çok çok üzerindeydi beğendim. :) Baya güldüm yani. Umarım bu gülmelerimiz ilk bölüme özel olmaz. Komediyi diğer bölümlere de yayabilirlerse süper olur. Bekliyoruz 2.bölümü. :)