Yaman'dan ders alsın bence.Bu hali daha iyi de, şu konuşma tarzı işte ciddiyetini bitiriyor. Hep bu şekilde olsun. Daha iyi.
Yeterince yazıyorsunuz aslında ben o kadar çok mesaj yazmasam da, olur.![]()
Yaman'dan ders alsın bence.Bu hali daha iyi de, şu konuşma tarzı işte ciddiyetini bitiriyor. Hep bu şekilde olsun. Daha iyi.
Yaman'dan ders alsın bence.![]()
Ders alsın derken Yaman'ın konuşmalarından kullanabilir yani.Tam tersi Yaman, Beyaz'dan ders alsın. Yaman derken Çağatay Ulusoy yani. Beyaz'daki birikim ekrandaki çoğunlukta yok.![]()
Olsun. Senin mesajların daha uzun, dolu dolu yani.Bu hali daha iyi de, şu konuşma tarzı işte ciddiyetini bitiriyor. Hep bu şekilde olsun. Daha iyi.
Ders alsın derken Yaman'ın konuşmalarından kullanabilir yani.![]()
Olsun. Senin mesajların daha uzun, dolu dolu yani.![]()
Kalsın kalsın. İyi ya böyle.Senin dediğin dublör olayı falan oluyor sanırım ama böyle gelmiş, böyle gider. Belki düzeltirdi de, böyle seviyorsak demek. İyi böyle, kalsın.
Uzun olması iyidir de, bazen saçmalıyorum. Çok konuşan çok saçmaladığı gibi de, çok yazan da , çok saçmalayabiliyor.![]()
Kalsın kalsın. İyi ya böyle.![]()
Aynen.Bu arada konudan saptık iyice. Nereden nereye geldik. Konumuz ne, ne konuşuyoruz. Boynu Bükükler'den Medcezir'e ve de Beyaz'a.![]()
Aynen.Babam Sınıfta Kaldı'yı da konuştuk.
![]()
Medcezir'e nasıl geçtik biz?O konuyla bağlantılıydı aslında. Boynu Bükükler'in içerisindeydi yani, oyuncuları.![]()
Bir kere o saçmala değil. Mesajların okurken düşündürüyor.Senin dediğin dublör olayı falan oluyor sanırım ama böyle gelmiş, böyle gider. Belki düzeltirdi de, böyle seviyorsak demek. İyi böyle, kalsın.
Uzun olması iyidir de, bazen saçmalıyorum. Çok konuşan çok saçmaladığı gibi de, çok yazan da , çok saçmalayabiliyor.![]()
Medcezir'e nasıl geçtik biz?![]()
![]()
Bir kere o saçmala değil. Mesajların okurken düşündürüyor.Şahsen ben anlamak için bazı mesajlarını iki kere okuyorum bazen.
![]()
Doğru.Sen dizi için "bakılır" demiştin, ben de "bakılsın o zaman demem mi lazım?" demiştim.
O kadar noktalama işareti kullanırsam ve o kadar da dolaylı yoldan anlatırsam söylemek istediğimi, tabi geç anlaşılır.![]()
Doğru.Sonra Beyaz girmişti araya.
![]()
Cuma günü Medcezir'i böyle yapsak iyi.Yorumlaya bir başladık, nereden nereye geldik. Her konuya da böyle yaparsak işimiz var.![]()
Cuma günü Medcezir'i böyle yapsak iyi.![]()
Medcezir bizden sorulur. 😎 Ama yine de yeterince ilgi çekemiyoruz konuya. @Reytinger'in varlığı gücümüze güç katacaktır kesin.Medcezir'i yaparsak sorun yok zaten. Ben varım, @Yakamoz-Asi var, @Bully var ve arada da @sürgünüm var, @Ahmad var. Var da var yani. Sen de katılacaksın ve uçacak konu.![]()
İnşallah.Medcezir'i yaparsak sorun yok zaten. Ben varım, @Yakamoz-Asi var, @Bully var ve arada da @sürgünüm var, @Ahmad var. Var da var yani. Sen de katılacaksın ve uçacak konu.![]()
İnşallah.Medcezir bizden sorulur. 😎 Ama yine de yeterince ilgi çekemiyoruz konuya. @Reytinger'in varlığı gücümüze güç katacaktır kesin.![]()