"Boynu Bükükler" Dizisinde Kim Kimdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ders alsın derken Yaman'ın konuşmalarından kullanabilir yani.:D

Senin dediğin dublör olayı falan oluyor sanırım ama böyle gelmiş, böyle gider. Belki düzeltirdi de, böyle seviyorsak demek. İyi böyle, kalsın. :D

Olsun. Senin mesajların daha uzun, dolu dolu yani. :D

Uzun olması iyidir de, bazen saçmalıyorum. Çok konuşan çok saçmaladığı gibi de, çok yazan da , çok saçmalayabiliyor. :D

Senin dediğin dublör olayı falan oluyor sanırım ama böyle gelmiş, böyle gider. Belki düzeltirdi de, böyle seviyorsak demek. İyi böyle, kalsın. :D

Uzun olması iyidir de, bazen saçmalıyorum. Çok konuşan çok saçmaladığı gibi de, çok yazan da , çok saçmalayabiliyor. :D
Kalsın kalsın. İyi ya böyle.:D

Bir kere o saçmala değil. Mesajların okurken düşündürüyor. :X Şahsen ben anlamak için bazı mesajlarını iki kere okuyorum bazen. :A

Medcezir'e nasıl geçtik biz? (b) :D

Sen dizi için "bakılır" demiştin, ben de "bakılsın o zaman demem mi lazım?" demiştim. :D

Bir kere o saçmala değil. Mesajların okurken düşündürüyor. :X Şahsen ben anlamak için bazı mesajlarını iki kere okuyorum bazen. :A

O kadar noktalama işareti kullanırsam ve o kadar da dolaylı yoldan anlatırsam söylemek istediğimi, tabi geç anlaşılır. :D

Kadro iyi. :) Roller de cuk oturmuş bence. :) Sedef Avci çok beğendiğim bir oyuncu. Diziye çok yakışacak. :) Ahmet Saraçoğlu, Murat Akkoyunlu ve Bora Akkaş komedide çok başarılı bulduğum isimler. Bekliyorum diziyi. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy