Kanal D Boynu Bükükler - Dizi Yorumları

Kanald çok pis küfür hadkediyorda ne diyim şimdi..... çalıkuşu için ahrcandı dizim hayır çalıkuşunuda izliyordum ama bırakıyorum......

Ne Çalıkuşusu kardeşim ya. Amacı iki diziyi de bitirmek işte.
Biticek zaten amacına ulaştı hayır çalıkuşu istenileni vermedi ama boynu bükülesiceler veriyordu artış vardı alsaydı küçük ağadan sonraya uçardı eminim ki....

Biticek zaten amacına ulaştı hayır çalıkuşu istenileni vermedi ama boynu bükülesiceler veriyordu artış vardı alsaydı küçük ağadan sonraya uçardı eminim ki....
Çok yazık oldu çok, keşke ara verip yazın yeniden başlatsaydı.. Bak Doksanlar, Sevdaluk 3 reyting alıyor ama halen devam ediyor..

Fazla gönderme iyi değil ilk 3 bölümde kelime şakaları iyidi ama sonlara doğru berbatlasti klasik komedi dizisi sonu

NOT: Dizi FOX'ta yoluna devam edebilirmiş. FOX'la görüşmeler sürüyormuş. Eğer dizi yayınlanacak olursa Cumartesi pt1'de yayınlanma şansı varmış.

Çok yazık oldu çok, keşke ara verip yazın yeniden başlatsaydı.. Bak Doksanlar, Sevdaluk 3 reyting alıyor ama halen devam ediyor..
Ölenin arkasından el sallanırmı hiç buda o misal olan oldu, demekki bir diziyi izlemeden önce 1 sezon oynamasını bekleyecen sonra izlicen. o zaman izlersin 1 sezon en azından

Son bölümü izleyeceğim inşallah bir ara.
Çok güzel bir bölüm olmuş ben ılk kez finali izledim de

Bölüm her zamanki gibi cok güzeldi. An itibariyle en favori dizimde Final yapmis oldu
yazik ettiler diziye, Kanal D her türlü küfürü hakediyor cidden.

Kanal D bile bile niye harcadı diziyi anlamadım. En azından Güneşi Beklerken final yaptığında, yerine başlayabilirdi. Potansiyel yaz dizisi olduğu ortada. Türk izleyicisi nedense soğuk havalarda komediyi kaldıramıyor. Israrla dram arıyor. Dizi bu yönden biraz eksik kaldı. Çizgisini fazla bozmadan, çocukların doğuştan gelen dramına biraz daha ağırlık verebilirlerdi.

sedef avcının harcadığı bir dizi daha))

güven murat akpınar hülyayımı nilimi seçicektin ne onu öğrenebildim ne seni doya doya izleyebildim nefret ediyorum senden kanald @vadikızı 🙁

hayirdir eski dizileri mi merak sardin?
bu dizi kisa surdu ama inanilmaz keyifli bolumler izletti. muhakkak izle derim. @Aserat