Evet sabah tekrarı vardı.Unutmuşum bu haberi.Neyse tekrarı vardı, birazdan tam yorumumu yaparım.
Evet sabah tekrarı vardı.Unutmuşum bu haberi.Neyse tekrarı vardı, birazdan tam yorumumu yaparım.
Benim için zaar.Evet sabah tekrarı vardı.Kanal D hangi mantıkla final yapan dizinin tekrarını yayınlıyor ki?
Ne Çalıkuşusu kardeşim ya. Amacı iki diziyi de bitirmek işte.Kanald çok pis küfür hadkediyorda ne diyim şimdi..... çalıkuşu için ahrcandı dizim hayır çalıkuşunuda izliyordum ama bırakıyorum......
Biticek zaten amacına ulaştı hayır çalıkuşu istenileni vermedi ama boynu bükülesiceler veriyordu artış vardı alsaydı küçük ağadan sonraya uçardı eminim ki....Ne Çalıkuşusu kardeşim ya. Amacı iki diziyi de bitirmek işte.
Çok yazık oldu çok, keşke ara verip yazın yeniden başlatsaydı.. Bak Doksanlar, Sevdaluk 3 reyting alıyor ama halen devam ediyor..Biticek zaten amacına ulaştı hayır çalıkuşu istenileni vermedi ama boynu bükülesiceler veriyordu artış vardı alsaydı küçük ağadan sonraya uçardı eminim ki....
Ölenin arkasından el sallanırmı hiç buda o misal olan oldu, demekki bir diziyi izlemeden önce 1 sezon oynamasını bekleyecen sonra izlicen. o zaman izlersin 1 sezon en azındanÇok yazık oldu çok, keşke ara verip yazın yeniden başlatsaydı.. Bak Doksanlar, Sevdaluk 3 reyting alıyor ama halen devam ediyor..
keşke fox alsaydı 😉NOT: Dizi FOX'ta yoluna devam edebilirmiş. FOX'la görüşmeler sürüyormuş. Eğer dizi yayınlanacak olursa Cumartesi pt1'de yayınlanma şansı varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?