Borçta Olan Takımlarla İlgili Yeni Gelişme!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
antalyaya satış yapmadan önce -deydin kaan

-deki takımların önce transfer listesindeki adamları mı alınacak

Admine sorabilirsin geçmişimi

Benim - olarak -70.000[70 bin] olarak hatırlıyorum.. ondada mantıksızca 24 haftalık kredi çekmiştim..Antalya benden oyuncu almadan önce adam almam için paraya ihtiyacım vardı, aslında -ye düşmememin tek sebebi Adminin oyuncuların gider demesiydi.

1. cümlen tamamen tezatlık
1

Neyse 18 takım içerisinde -'ye neredeyse hiç girmemiş ekiplerden biriyim sanırım.

neresi tezatlık
1 milyon eksideysen Fiyatı (0-1) milyon arası olan oyuncun gidecek... Eksideki parandan daha fazla değerli olan oyuncunun gitme olasılığı yok...
Yakın değerdeki oyuncu gidecek dediğim 5 milyon eksidesin diyelim değeri 5 milyona yakın olan oyuncularından biri gidecek... yakın değer olarak 5 milyondan fazla olan oyuncuları anlama... 5 milyondan daha az olan oyuncular

Bildiğim kadarıyla 5 milyondan biraz daha fazla oyuncular da gidebilir. Ama en fazla 6 olur 7 olur. 5 milyon borç için 15 milyonluk oyuncu gitmez.

darksaal 1 öyle 1 böyle demişsin gibi anlıyorum cümleyi nedense
tek ben değilmişim demekki

admin sabahtan beri bi adam satamadım üstelik piyasa fiyatı tüm transferleri iptal mi ettin

İstediğin para olsun, sana destek çıkmayacağız kime çıkacağım
OzaN beni en başta uyardığı için neredeyse o taraflara inmedim, ama o sistem daha bugün aktif olmuş

ben senden para ismedim ki
Lazımda değil ayrıca
Demek istediğim senin borcun olmadığına göre 1 milyonluk oyuncu gitmiş, 2 milyonluk gitmiş fark etmez... Hiçbir problem yok yani... Üstünde düşünmene de gerek yok...

Bu arada genelde cümleleri yanlış anlıyorsun

senin borcun olmadığına göre problem yok sanırım

"senin borcun olmadığına göre problem yok sanırım
"

Bu cümleden nasıl yanlış bir anlam çıkartabilirim sence..

senin borcun olmadığına göre problem yok sanırım

"senin borcun olmadığına göre problem yok sanırım
"

Bu cümleden nasıl yanlış bir anlam çıkartabilirim sence..

"senin borcun olmadığına göre daha fazla uzatmaya gerek yok ve böylece problemde yok"

Böyle bir anlam çıkartabilirsin

senin çıkarttığın anlam para istediğim

ozan admin bence oyuncuların satılması icinde bir sınır olmalı. yani belirli bir -snin altına dusunce oyuncular satılmalı. haciz gibi yada kontratlarında fesh hakkı varmıs gibi. 1-2 milyon ekside olanların oyuncularının gitmesi bence cok mantıksız olur

"senin borcun olmadığına göre daha fazla uzatmaya gerek yok ve böylece problemde yok"

Böyle bir anlam çıkartabilirsin

senin çıkarttığın anlam para istediğim

Makaraya vurmak amaçlı yapmıştım aslında, herkes beni zengin sanıyor

Ben de dardayım, gidebilecek oyuncular da benim her şeyim oluyor zaten, ilk 11'imde fiyatı 200'binden az oyuncularım da var.

Neyse başa gelen çekilir, umarım faturası ağır olmaz.

Belli makaraya vurduğun

Paran varsa satılık listesindeki oyuncularımı alabilirsin... Ticaret yapmış oluruz

Not:Ben de seni zengin sanıyorum

Zengin olmam için hiçbir neden yok gibi
Üstüne hiçbir şike olayına karışmadığımdan para cezasıda almamışım, ekonomi anlamında iyi satılırım..