BesaleT
Süper Emekli
antalyaya satış yapmadan önce -deydin kaan
-deki takımların önce transfer listesindeki adamları mı alınacak
Öyle olsa daha iyi olmaz mı ama yada açık arttırma olayı olsun 😛
1. cümlen tamamen tezatlık 1
Neyse 18 takım içerisinde -'ye neredeyse hiç girmemiş ekiplerden biriyim sanırım.
Bildiğim kadarıyla 5 milyondan biraz daha fazla oyuncular da gidebilir. Ama en fazla 6 olur 7 olur. 5 milyon borç için 15 milyonluk oyuncu gitmez.neresi tezatlık 1 milyon eksideysen Fiyatı (0-1) milyon arası olan oyuncun gidecek... Eksideki parandan daha fazla değerli olan oyuncunun gitme olasılığı yok...
Yakın değerdeki oyuncu gidecek dediğim 5 milyon eksidesin diyelim değeri 5 milyona yakın olan oyuncularından biri gidecek... yakın değer olarak 5 milyondan fazla olan oyuncuları anlama... 5 milyondan daha az olan oyuncular
darksaal 1 öyle 1 böyle demişsin gibi anlıyorum cümleyi nedense tek ben değilmişim demekki
ben ikisinde de aynı şeyi söyledim... sen istediğin gibi anlıyorsun
senin borcun olmadığına göre problem yok sanırım
Vericek cevabım yok Ama mantıken 1 milyonluk borcun varsa 2 milyonluk oyuncunun gitme ihtimali görülen bir gerçek
İstediğin para olsun, sana destek çıkmayacağız kime çıkacağımOzaN beni en başta uyardığı için neredeyse o taraflara inmedim, ama o sistem daha bugün aktif olmuş
ben senden para ismedim ki Lazımda değil ayrıca Demek istediğim senin borcun olmadığına göre 1 milyonluk oyuncu gitmiş, 2 milyonluk gitmiş fark etmez... Hiçbir problem yok yani... Üstünde düşünmene de gerek yok...
Bu arada genelde cümleleri yanlış anlıyorsun
"senin borcun olmadığına göre problem yok sanırım "
Bu cümleden nasıl yanlış bir anlam çıkartabilirim sence..
"senin borcun olmadığına göre daha fazla uzatmaya gerek yok ve böylece problemde yok"
Böyle bir anlam çıkartabilirsin
senin çıkarttığın anlam para istediğim
Belli makaraya vurduğun
Makaraya vurmak amaçlı yapmıştım aslında, herkes beni zengin sanıyor
Belli makaraya vurduğun
Paran varsa satılık listesindeki oyuncularımı alabilirsin... Ticaret yapmış oluruz
Not:Ben de seni zengin sanıyorum