Sen bu gidişle beni cehenneme yollarsinBomba'nın katili Harun, değiştirmez kendini![]()
Sen bu gidişle beni cehenneme yollarsinBomba'nın katili Harun, değiştirmez kendini![]()
Belli olmaz belki ilerde değişip, tövbe edersinSen bu gidişle beni cehenneme yollarsin![]()
İnşBelli olmaz belki ilerde değişip, tövbe edersin![]()
30.bölümlerde filan öleceksin, çünkü yazdım yani bölümleri ama 1 ay oldu bitireli kaçıncı bölümde öleceğini hatırlamıyorum bakmakta zor geliyorBen bu sezon ölmeyeyim bari![]()
Ya 30 mu bari 45-50 gibi ölseydim30.bölümlerde filan öleceksin, çünkü yazdım yani bölümleri ama 1 ay oldu bitireli kaçıncı bölümde öleceğini hatırlamıyorum bakmakta zor geliyor
Belki 3.sezona yeni bir iyi karakter olarak katarım seni diziye![]()
O kadar emek verdim onları yazmak için, bozamam senaryoyu, dinleniyorum şu anYa 30 mu bari 45-50 gibi ölseydimsen senaryoyu değiştir
![]()
Reytinglerin düşerse görürsünO kadar emek verdim onları yazmak için, bozamam senaryoyu, dinleniyorum şu an![]()
Düşmez düşmezReytinglerin düşerse görürsün![]()
Tesekkurler abiKurtlar Vadisi fragmanıyla şekil olmuş, aksiyonun hakkını vermişsin. Finaldeki 8 şehit ise üzdü.![]()
gerçekte beyefendisin zaten cnm ama rol gereği tam zır karaktersin yanısenden kurtulmamız lazım bence