Sen bu gidişle beni cehenneme yollarsinBomba'nın katili Harun, değiştirmez kendini
Sen bu gidişle beni cehenneme yollarsinBomba'nın katili Harun, değiştirmez kendini
Belli olmaz belki ilerde değişip, tövbe edersinSen bu gidişle beni cehenneme yollarsin
İnşBelli olmaz belki ilerde değişip, tövbe edersin
30.bölümlerde filan öleceksin, çünkü yazdım yani bölümleri ama 1 ay oldu bitireli kaçıncı bölümde öleceğini hatırlamıyorum bakmakta zor geliyorBen bu sezon ölmeyeyim bari
Ya 30 mu bari 45-50 gibi ölseydim sen senaryoyu değiştir30.bölümlerde filan öleceksin, çünkü yazdım yani bölümleri ama 1 ay oldu bitireli kaçıncı bölümde öleceğini hatırlamıyorum bakmakta zor geliyor
Belki 3.sezona yeni bir iyi karakter olarak katarım seni diziye
O kadar emek verdim onları yazmak için, bozamam senaryoyu, dinleniyorum şu anYa 30 mu bari 45-50 gibi ölseydim sen senaryoyu değiştir
Reytinglerin düşerse görürsünO kadar emek verdim onları yazmak için, bozamam senaryoyu, dinleniyorum şu an
Düşmez düşmez Senin yerine yeni karakterler gelecek kaybetmeyiz izleyici Sen zaten 3.sezonda yine dahil olacaksın bu kez iyi bir karakterleReytinglerin düşerse görürsün
Tesekkurler abiKurtlar Vadisi fragmanıyla şekil olmuş, aksiyonun hakkını vermişsin. Finaldeki 8 şehit ise üzdü.
gerçekte beyefendisin zaten cnm ama rol gereği tam zır karaktersin yanısenden kurtulmamız lazım bence