Harun'un başka bir amacı var demiştim abi bu bölümde çıkarttım ortayaHarun evli kadınların peşinden koşmasın,Çiğdem'de kuyruk sallamasın.
Teşekkürler puanın ?Bu haftaki bölümde çok heyecanlıydı.Nefes Nefese okudum
Eee yok ki sonunda birşey Çidem'in kocası Suriye'deymiş onun notunu bıraktı kapıya.Harun'un başka bir amacı var demiştim abi bu bölümde çıkarttım ortaya
ama nerden biliyor senceEee yok ki sonunda birşey Çidem'in kocası Suriye'deymiş onun notunu bıraktı kapıya.
harun düşmanmı olluyor şimdi 🙂🙂Güzel olmuş gene heyecanlı bitmiş puanım 10 ...Bu harun da iyicene yüzsüz çıktı derken amacı farklıymış heeeValla on numara ne denir ki
düşman galiba 🙂🙂Eee yok ki sonunda birşey Çidem'in kocası Suriye'deymiş onun notunu bıraktı kapıya.
Harun mu düşman?harun düşmanmı olluyor şimdi 🙂🙂
kvp medya galiba seneden itibaren olucakmıs bu yıldan itibaren yanı öyle diyordu diğer forum üyeleri 🙂🙂
düşman galiba 🙂🙂
evet bunu Müntaz'dan öğrendi Cenklerin Suriye'de olduğunu gelecek bölümde daha da belli olacak.harun düşmanmı olluyor şimdi 🙂🙂
kvp medya galiba seneden itibaren olucakmıs bu yıldan itibaren yanı öyle diyordu diğer forum üyeleri 🙂🙂
düşman galiba 🙂🙂
10 verdimevet bunu Müntaz'dan öğrendi Cenklerin Suriye'de olduğunu gelecek bölümde daha da belli olacak.
az önce bi yerden gördüm gelecek seneden itibarenmiş,sağol yinede sen
Puanın kaç bu arada
evet düşmanmıs meğer raatsız ediyordu benı ama düşman çıktıHarun mu düşman?
hahaha sessiz sakin duruyordu neymişş meğerse
Teşekkür ederim10 verdim
evet düşmanmıs meğer raatsız ediyordu benı ama düşman çıktı
Sakin durandan korkacaksın10 verdim
hahha şimdi @destere zararsızmı oluyor anlamadımSakin durandan korkacaksınbilmiyon mu bu atasözünü
Kocanla alakası ne? Birde çicek almalar falan10 verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?