İyyyyy bu overrop kadin ın yiss
İyyyyy bu overrop kadin ın yiss
Kavuk gibiSus kiz neyse burada @destere ye don seçiliyor@Harunnn60 duymasın@Çiğdem- @Forumdash @Dosi @kerem Ekli dosyayı görüntüle 63945
Aaa vlla yine buldunuz tuhaf bir @xemrexxx dizisi diyecemde yılbaşında tozmu ekeledi naptı bize Emrenin dizilerini herkes ayıla bayıla izler oldu forumda
İlk bölüm iyiydi ama @Forumdash sıkıcı diyorAaa vlla yine buldunuz tuhaf bir @xemrexxx dizisi diyecemde yılbaşında tozmu ekeledi naptı bize Emrenin dizilerini herkes ayıla bayıla izler oldu forumda@Forumdash @kerem @dreamy
Aaa Alaman köpekleri gibi bunada bulaşmamİlk bölüm iyiydi ama @Forumdash sıkıcı diyorTOP 10 listeye girmiş o yüzden bakayım deidm
Zaten 6 bölümcük
Parfüme bakarız amaAaa Alaman köpekleri gibi bunada bulaşmamArtık yeni diziler değilde filmlerden giderim
Aaa birlikte izleyeceksek izleriz bunları siz bitirdiniz için diyorumParfüme bakarız ama6 bölümmüş
Sharp Object için ne diyorsun
Yok beraber izleriz merak etmeAaa birlikte izleyeceksek izleriz bunları siz bitirdiniz için diyorum
Tek izleyeceksem anlamı ne
Oscar etkinliğinide ordan yürütelim @Maskeli Fedai @Forumdash @MasacRE- Şu filmlerde hangilerinden baslayacaz bir ara toplantı yapalım @destere bir kaç film izleyip gelecem demiş isim vermedenYok beraber izleriz merak etmeÖzel sohbetten sen konu açtın zaten orada yazarız
Aynen sen yazarsın oradanOscar etkinliğinide ordan yürütelim @Maskeli Fedai @Forumdash @MasacRE- Şu filmlerde hangilerinden baslayacaz bir ara toplantı yapalım @destere bir kaç film izleyip gelecem demiş isim vermeden
Yazayımda gelince bakar malum o izlemeden bizden hayır yokAynen sen yazarsın oradan
Kütük beyi Titans için iyi şıkıstırmıssınız afferim @ForumdashAynen sen yazarsın oradan
Ben genel yorumladım tek bölüm yorumladımİlk bölüm iyiydi ama @Forumdash sıkıcı diyorTOP 10 listeye girmiş o yüzden bakayım deidm
Zaten 6 bölümcük
2.bölümde aradığın aksiyon sahneleri var1x1 (Pilot)
İlk bölüm gerçekten iyiydi. Ben dedim kesin sıkıcı olur birde İngiliz havaları filan ama öyle bir şey olmadı şimdilik.Sanırım ilerleyen bölümlerde politikaya kayabilir ama şöyle aksiyon sahneleri de görürüz diye düşünüyorum.
Başrolde ki adamı ve diğer kadını beğendim ısındım bunlara.Gıcık tipler olsa izlemezdim.
Konu olarak şimdilik giriş yaptılar. Özellikle karakterleri tanıtma ve onları kaynaştırma gibi olmuş neyse devamı spoiler.
Tren sahnesi harikaydı . Tuvalette kadınla karşılaşınca Selamın Aleyküm demesi komiğime gitti.Tuhaf söyledi böyle
Neyse ki kadını ikna etti orada. ki polislere de gıcık oldum bir telaş böyle vururuz filanBir susun be diyesim geldi.
Bakanla çabuk kaynaştılar ama bizim adam bakan kadını sevdi mi anlayamadım bir gıcık gibi oldu bir sevdi gibi.
Karısına gıcık oldum tuhaf tuhaf triplerdeAdam boşanmayalım bana bir şey olursa maaşımı alırsın deyince bir tuhaf oldum.
@Forumdash @ozgur2113 @xemrexxx
@MasacRE- @Çiğdem- @destere güzel bir diziye benziyor aklınız da bulunsun.
1x1 (Pilot)
İlk bölüm gerçekten iyiydi. Ben dedim kesin sıkıcı olur birde İngiliz havaları filan ama öyle bir şey olmadı şimdilik.Sanırım ilerleyen bölümlerde politikaya kayabilir ama şöyle aksiyon sahneleri de görürüz diye düşünüyorum.
Başrolde ki adamı ve diğer kadını beğendim ısındım bunlara.Gıcık tipler olsa izlemezdim.
Konu olarak şimdilik giriş yaptılar. Özellikle karakterleri tanıtma ve onları kaynaştırma gibi olmuş neyse devamı spoiler.
Tren sahnesi harikaydı . Tuvalette kadınla karşılaşınca Selamın Aleyküm demesi komiğime gitti.Tuhaf söyledi böyle
Neyse ki kadını ikna etti orada. ki polislere de gıcık oldum bir telaş böyle vururuz filanBir susun be diyesim geldi.
Bakanla çabuk kaynaştılar ama bizim adam bakan kadını sevdi mi anlayamadım bir gıcık gibi oldu bir sevdi gibi.
Karısına gıcık oldum tuhaf tuhaf triplerdeAdam boşanmayalım bana bir şey olursa maaşımı alırsın deyince bir tuhaf oldum.
@Forumdash @ozgur2113 @xemrexxx
@MasacRE- @Çiğdem- @destere güzel bir diziye benziyor aklınız da bulunsun.
Aaa vlla yine buldunuz tuhaf bir @xemrexxx dizisi diyecemde yılbaşında tozmu ekeledi naptı bize Emrenin dizilerini herkes ayıla bayıla izler oldu forumda@Forumdash @kerem @dreamy
Ben genel yorumladım tek bölüm yorumladımGenele vurdugunda ahım şahım dizi çıkmıyor son 2 bölüm haricindeHatta son bölüm diyimilk bölümü beğendiysen son bölüme 10 verirsin
çiğdem Hogathasi hariç hepsi imana gelip kaliteli diziler izlemeye başlamış 😱2.bölümde aradığın aksiyon sahneleri var
İzleyici sayıları artsınKütük beyi Titans için iyi şıkıstırmıssınız afferim @Forumdash@MasacRE- @turkuazz da bizi bekliyor o diziyede artık başlarız
Oscarada bir planlama yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?