Kanal D dizisi olunca öyle oluyor işte.Güzel dizi , görsel olarak falan güzel yani
Nasıl beğendin mi?
Kanal D dizisi olunca öyle oluyor işte.Güzel dizi , görsel olarak falan güzel yani
Hilmi Cem ne Zaman oyuncu olduHilmi cem ekrana yakışıyor bence, oyunculuğunu da baya geliştirmiş ama hala ortada gibi. Umarım ilerleyen bölümlerde düzeltir.
Şevval Sam harika, bayıldım kadına.
Daha önce Çılgın Dersane 4, Stajyer Mafya, Muhteşem Yüzyıl yapımlarında rol aldı.Hilmi Cem ne Zaman oyuncu oldu
ne diyeceğimi bilemiyorum cidden ffff bi önceki mesajıma bakman yeterliKanal D dizisi olunca öyle oluyor işte.
Nasıl beğendin mi?
Ona oyuncu demem yine de ona dersem Demet Akbağa haksızlık ederim.Daha önce Çılgın Dersane 4, Stajyer Mafya, Muhteşem Yüzyıl yapımlarında rol aldı.
Bir dizide/filmde rol aldıysa o kişi oyuncudur. Ha iyi/kötü ayrımı olabilir ona bir şey diyemem ama sonuç olarak oyuncu oldu.Ona oyuncu demem yine de ona dersem Demet Akbağa haksızlık ederim.
Bir dizide/filmde rol aldıysa o kişi oyuncudur. Ha iyi/kötü ayrımı olabilir ona bir şey diyemem ama sonuç olarak oyuncu oldu.
Senin beğeneceğin bir iş, ilk bölüme bak derim.diziyi beğendinizmi nasıl @denizz19
Dilan, TKY'de yeteneksizdi. Burada kendisini geliştirmiş diyorlar, evet daha iyi olmuş ben de fark ettim o durumu.Hilmicem cim i tanıyamadım bi an görünce kardeşi falan mı lan dedimsaç sakal gidince değişmiş
Su hanımı yani Dilanı TKY de keşfedememiştim ama Kelebek bey keşfedebildiSenaristler onları birbirinme bağışlasın da @Yiğitt lan o Ateş ne öyle aşık oldummlove1: love1:
@vadikızı Kırmızı bölüm külliyen yalandır her üyeye aynı şeyi söyleyip dizinin reytingini arttırmaya çalışıyorSenin beğeneceğin bir iş, ilk bölüme bak derim.
Daha ilk bölüm bitmedi, bitince yarın genel yorumumu yaparım. Ama şu an iyi gidiyor.
Ateş bey TKY de varmıyıdı aaa 😱Dilan, TKY'de yeteneksizdi. Burada kendisini geliştirmiş diyorlar, evet daha iyi olmuş ben de fark ettim o durumu.
Ateş de manyak yakışıklı olmuş, kilo falan almış herhalde?TKY'de ergenin tekiydi, şimdi oturmuş yani.
Hahaha, vadikızı zaten izlediği her işi beğenir genelde. O nedenle öyle yazdım.@vadikızı Kırmızı bölüm külliyen yalandır her üyeye aynı şeyi söyleyip dizinin reytingini arttırmaya çalışıyor
Vardı tabi, ne çabuk unuttun?@vadikızı Kırmızı bölüm külliyen yalandır her üyeye aynı şeyi söyleyip dizinin reytingini arttırmaya çalışıyor
Ateş bey TKY de varmıyıdı aaa 😱
eskici beye demişsin heralde bi deHahaha, vadikızı zaten izlediği her işi beğenir genelde. O nedenle öyle yazdım.Billy Kane de böyle gençlik dizilerini seviyor, onun da beğenebileceğini düşündüm. Başka kime demişim?
Ha bir de @ozgur2113 aşkom da baksın ilk bölüme, onun da beğenebileceği bir iş.
1-2 bölüm izledim ki bu çocuğu da hiç görmedim görsem unutur muyum bi sor ?Hahaha, vadikızı zaten izlediği her işi beğenir genelde. O nedenle öyle yazdım.Billy Kane de böyle gençlik dizilerini seviyor, onun da beğenebileceğini düşündüm. Başka kime demişim?
Ha bir de @ozgur2113 aşkom da baksın ilk bölüme, onun da beğenebileceği bir iş.
Vardı tabi, ne çabuk unuttun?
@eskici fragmanları beğendiydi, yani beğenmiştir diye umuyordum öyle dedim.eskici beye demişsin heralde bi de
Orada çirkindi, küçük çocuklar gibiydi.eskici beye demişsin heralde bi de
1-2 bölüm izledim ki bu çocuğu da hiç görmedim görsem unutur muyum bi sor ?
Senin beğeneceğin bir iş, ilk bölüme bak derim.
Daha ilk bölüm bitmedi, bitince yarın genel yorumumu yaparım. Ama şu an iyi gidiyor.
banane la çekersen çek@eskici fragmanları beğendiydi, yani beğenmiştir diye umuyordum öyle dedim.Sonuç olarak Kanal D dizisine izleyici çekiyorum sana ne?
Orada çirkindi, küçük çocuklar gibiydi.Şimdi kilo falan almış.
Ben senin beğeneceğinden emindim zaten, o nedenle etiketlemedim. Ki beni yanıltmamışsın.banane la çekersen çekhiç bana tavsiye etmemişsin zaten
Begendim güzel dizi@eskici fragmanları beğendiydi, yani beğenmiştir diye umuyordum öyle dedim.Sonuç olarak Kanal D dizisine izleyici çekiyorum sana ne?
Orada çirkindi, küçük çocuklar gibiydi.Şimdi kilo falan almış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?