Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

Murat Aygen burada da iflas etmiş babayı canlandırıyor, Medcezir'de de o karaktere hayat vermişti. @Bully :D

@Bully sen de izle de yorumunu bekliyorum. @Billy Kane senin de beğeneceğin bir iş, kısa sürede yorumunu bekliyorum. :bhr:

Böyle m*l karakterler diziye renk katıyor:X buna benzer roller hep kızlara verilir bi kaç sezondur erkeklere de veriliyor:F
Yalnız Alperen Duymaz harika değil mi? :D Müthiş döktürüyor, sanki 10 yıllık oyuncu. Daha ilk dakikalardan parlıyor, şaşırdım. Dilan'ı daha göremedik, herkes ona bayılmış özellikle. Bir de onu görelim, ona da yorum yaparız. :D

Sen nasıl buldun Ateş'i?

Yalnız Alperen Duymaz harika değil mi? :D Müthiş döktürüyor, sanki 10 yıllık oyuncu. Daha ilk dakikalardan parlıyor, şaşırdım. Dilan'ı daha göremedik, herkes ona bayılmış özellikle. Bir de onu görelim, ona da yorum yaparız. :D

Sen nasıl buldun Ateş'i?
Az önce @xemrexxx'ye de övdüm ama psiliğine çekti her zamanki gibi:X Şuan tuttuğum tek karakter. Dilara(Su?) Hilmiye yavşacağı için şimdiden karakteri sevmedim :F

Az önce @xemrexxx'ye de övdüm ama psiliğine çekti her zamanki gibi:X Şuan tuttuğum tek karakter. Dilara(Su?) Hilmiye yavşacağı için şimdiden karakteri sevmedim :F
Dizinin senaryosu klasik ama genişçe senaryo çıkabilir bu hikayeden. Genç isimler olunca her şeyden yeni bir şey çıkarıyorlar biliyorsun. Kavak Yelleri klasik hikayeyle kaç bölüm sürdü. :A

Alara da taş gibi kız ama Ateş ile onun iş olmayacak, Bodrum'da o fakir yerinde bulacak birisini. O da sarışındı sanırım. :D

Akşam üstü dışarı çıktım, 20.30 gibi geldim. Aslında 20.00'da buna bakacaktım ama bu da kaçtı. Yüksek Sosyete yarın netten artık. :D

İlk deyince yapma dedim de dikkat edince cidden vampirlere benziyor. :D
Sdksjjsjsdjdjdjj koy vampir dizisine oynasın hiç sırıtmaz :F

Kötü vampir tipi var bundada o değilde kız @Çiğdem- ve Yiğit vampire benzeyen çocuk lise sona gidiyomuş üni son gibi duruyor asıl facia kız kardeşinde gayet kart bi kız 16 yaşında falan ama :A

Böyle atarlı tipler sevilir dizilerde. :A

Hilmi cem gözüme batıyor gibi ya, bilmiyorum oturur inşallah ileri ki bölümlerde. :D
Hilmiyi hiç beğenmiyorum :X Keşke daha doğru birisi bulunsaydı genç kadro mükemmel olacakti:X Aslı karakter olarak iyi de güzellik olarak beğenmedim :X İlerde güzelleşir inş:A

Hilmiyi hiç beğenmiyorum :X Keşke daha doğru birisi bulunsaydı genç kadro mükemmel olacakti:X Aslı karakter olarak iyi de güzellik olarak beğenmedim :X İlerde güzelleşir inş:A
Hilmi cem ekrana yakışıyor bence, oyunculuğunu da baya geliştirmiş ama hala ortada gibi. Umarım ilerleyen bölümlerde düzeltir. :D

Şevval Sam harika, bayıldım kadına. :Z