Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

Hilmicem cim i tanıyamadım bi an görünce kardeşi falan mı lan dedim :A saç sakal gidince değişmiş :A
Su hanımı yani Dilanı TKY de keşfedememiştim ama Kelebek bey keşfedebildi :A Senaristler onları birbirinme bağışlasın da @Yiğitt lan o Ateş ne öyle aşık oldumm :bhr: :love1: :love1:

Hilmicem cim i tanıyamadım bi an görünce kardeşi falan mı lan dedim :A saç sakal gidince değişmiş :A
Su hanımı yani Dilanı TKY de keşfedememiştim ama Kelebek bey keşfedebildi :A Senaristler onları birbirinme bağışlasın da @Yiğitt lan o Ateş ne öyle aşık oldumm :bhr: love1: love1:
Dilan, TKY'de yeteneksizdi. Burada kendisini geliştirmiş diyorlar, evet daha iyi olmuş ben de fark ettim o durumu. :D

Ateş de manyak yakışıklı olmuş, kilo falan almış herhalde? :A TKY'de ergenin tekiydi, şimdi oturmuş yani. :D

Senin beğeneceğin bir iş, ilk bölüme bak derim. :D

Daha ilk bölüm bitmedi, bitince yarın genel yorumumu yaparım. Ama şu an iyi gidiyor. :)
@vadikızı Kırmızı bölüm külliyen yalandır her üyeye aynı şeyi söyleyip dizinin reytingini arttırmaya çalışıyor :A

Dilan, TKY'de yeteneksizdi. Burada kendisini geliştirmiş diyorlar, evet daha iyi olmuş ben de fark ettim o durumu. :D

Ateş de manyak yakışıklı olmuş, kilo falan almış herhalde? :A TKY'de ergenin tekiydi, şimdi oturmuş yani. :D
Ateş bey TKY de varmıyıdı aaa 😱

@vadikızı Kırmızı bölüm külliyen yalandır her üyeye aynı şeyi söyleyip dizinin reytingini arttırmaya çalışıyor :A
Hahaha, vadikızı zaten izlediği her işi beğenir genelde. O nedenle öyle yazdım. :A Billy Kane de böyle gençlik dizilerini seviyor, onun da beğenebileceğini düşündüm. Başka kime demişim? :A

Ha bir de @ozgur2113 aşkom da baksın ilk bölüme, onun da beğenebileceği bir iş. :A

Ateş bey TKY de varmıyıdı aaa 😱
Vardı tabi, ne çabuk unuttun? :D

Hahaha, vadikızı zaten izlediği her işi beğenir genelde. O nedenle öyle yazdım. :A Billy Kane de böyle gençlik dizilerini seviyor, onun da beğenebileceğini düşündüm. Başka kime demişim? :A

Ha bir de @ozgur2113 aşkom da baksın ilk bölüme, onun da beğenebileceği bir iş. :A
eskici beye demişsin heralde bi de :A

Vardı tabi, ne çabuk unuttun? :D
1-2 bölüm izledim ki bu çocuğu da hiç görmedim görsem unutur muyum bi sor ? :A

@eskici fragmanları beğendiydi, yani beğenmiştir diye umuyordum öyle dedim. :A Sonuç olarak Kanal D dizisine izleyici çekiyorum sana ne? :A

Orada çirkindi, küçük çocuklar gibiydi. :D Şimdi kilo falan almış. :D
banane la çekersen çek :A hiç bana tavsiye etmemişsin zaten :T :T :A