Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

diziyi izliyorum ben.
ilkkez harika kaptin benden 😉

Hayret sen yerli dizi izler miydin ?

La ben izliyordum diziyi ama en son 11. bölümde kalmıştım sanırım daha da dönemedim izlemeye. İzlediğim son bölümde Ateş'le kız adada kalıyordu kız hasta olmuştu falan. Ama aklımda var diziye bir ara döneceğim kısmetse.

Hayret sen yerli dizi izler miydin ?
iki sağlam dizim var anne ve bodrum masalı
paramparça ve vatanım sensine ise parçalı bulutlu bakıyorum
yerlilerde fazla bir dizim yok yani

çok geride kalmışsın senden sonra evrenle gönenç halvete girdi oraları görememişsin
)

Baya büyük bi olay kaçırmışım desene.
Sen spoiler verecekmişsin gibi bir hava sezdim aman diyeyim ben diziye yetişirim bir şekilde bilgi edinmek istemiyorum gelecek hakkında.

evren tam bir uğursuz baykuş ilk defa yıldızla faryalı mutlu bir an yakalamıştı evren içine etti olayın
ama bu bölüm evrenede acıdım nedense özellikle şu hediyeelri tek tek yataklara bırakırken veya hap şişesini kafaya dikerken vijdanım sızlayacaktı nerdeyse ama son dakika golüyle aynı zamanda ne kadar adi biri olduğunuda göstermiş oldu

biraz daha ayrıntıya girelimde @MEnes spoiler a boğulsun

Umarım tamamen sanatsal bir gözle izliyorsundur bu saydıklarını

Eveeet benim konudan zıplayarak kaçma zamanım gelmiş çok iyiye gitmeyecek çünkü bundan sonrası.

Umarım tamamen sanatsal bir gözle izliyorsundur bu saydıklarını
sanat dedinde su aklıma geldi
yani dünyada bir sanat varsa su gibi yaratıklar sayesindedir
kızı görünce insanın sanatı allak bullak oluyor yani sanatçı kesilesim geliyor aniden

sanat dedinde su aklıma geldi
yani dünyada bir sanat varsa su gibi yaratıklar sayesindedir
kızı görünce insanın sanatı allak bullak oluyor yani sanatçı kesilesim geliyor aniden
Nü sanatına olan merakın burdan geliyor zaar?

harika bolumdu )

fragmanda guzel ..reytinglerimizde sevindirici

Yeni bölüme daha bakamadım izleyip yorumlayacağım bölümü

@Bully güneşin kızlarından sonra bodrum masalınıda satmaya hazırlanıyormus ayoll sen seyirci çkeceğine elindeki seyirciyi tut önce acuna kaçacakmış

O değil de Gözde bir an önce geri dönsün, çok özledim kadını.
ben o kadını hiç sevmedim nedense

bu son hafta iliştirdikleri ferdi karakteride çok bayık geldi ama kırık yusuf adlı mafya kabadayısı harika bir karakter çiziyor diziye önemli bir katkısı var

ben haydar amcayı özledim iki haftadır göremiyoruz