Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

Bence Su-Kelebek ve Aslı-Ateş'i yeterince ağırdan aldılar ama reytingler düşük gelince de bir anda hızlandırdılar, ayarı tutturamadılar yani.

Bu güzelim dizi niye bu kadar az izlenir onu da anlayabilmiş değilim de neyse daha birkaç ay daha keyifle izleriz gibi kanalın diziye dokunacağını sanmıyorum.

Aslı, Ateş'e Evren'le Gözde'nin ilişkisini söyleyecekmiş sanırım bu bölüm. Bir süreliğine ayrılık yaşarlar, Su ile Kelebek de etkilenir bu durumdan, Kelebek de durumu Su'dan sakladı çünkü.

Daha Faryalı'nın Ateş'in babası olduğu ortaya çıkacak işlenecek çok şey var aslında dizimizde ama maalesef reytingler düşük. ss

dizinin izlenme oranındaki düşüşün sebebi ilk girişi yetrli dikkat çekicilikte yapamamış olmaları, çok sıradan bir diziymiş gibi başladı, ben hatta ilk bölüme başladığımda hiç seveceğim aklıma gelmedi karakterleri yakından tanıdıkça bağlandım
özellikle aslı çok sempatik geldi (birde tabiki su etkisi
)
bundan sonra öyle üstüne bişey katmaz reyting açısından ama pazar gününe alınmış olması bizim açımızdan bir şans? daha epey bir süre devam edecek demektir.. hafta içi olsa kısa sürede bitirme ihtimalleri daha yüksekti, pazar için kanal D bundan iyisinimi bulacak

güzel bir bölümdü olaylar çok hızlı ilerledi bu sefer.. yalnız son sahnede yıldız neden evren le gözde kazmalarının peşine düştü anlamadım? bıraksaydı ittirolup gideceklerdi ne güzel

Ve sonunda itiraf zamanı geldi herhalde. Başlayacağım dediğim dizi buydu ve boş zamanlarımda 16 bölümü izleyip güncele yetiştim. Özellikle başlamadan önce çok yerin dibine batırmıştı ama bir gün ilgimi çekmeye başladı ve şans vermek istedim. İyi ki de vermişim çünkü ortada gerçekten izlenilmeye değer bir yapım var.

Ama fragmanları gerçekten pek iyi değildi ve Kelebek, Uzay gibi isimlerin olması da garibime gitmişti. Neyse şimdiye gelecek olursak gençlerin hikayesinin yanı sıra yetişkinler cephesi de sağlam ve sezon boyunca işlenecek birçok konu var. Sıkan bir karakter yok, komedi dozu da yerinde.

İşi bu kadar büyütmemin nedeni ise @eskici'nin ısrarı. Malum kendisi bana diziyi izletebilmek için kırk takla attı ama ben kabul etmedim. Demek ki büyük konuşmamak ve gerçekten bir şans vermek lazımmış. Şimdi gelip ben demiştim diye hava atacak bu yüzden bu kısmı fazla uzatmayacağım.

Oyunculuklara zaten laf edemem. Özellikle Timuçin Esen, Murat Aygen ve Toprak Sağlam harika. Şevval Sam da ilk bölümlerdeki tutukluğunu üzerinden atınca ısındım. Gençler cephesinde Alperen Duymaz'ı Tatlı Küçük Yalancılar'dan biliyorum, ona göre kendisini bayağı geliştirmiş. Dilan Çiçek Deniz de yine oradaki haline göre çok daha iyi. Tabii sevgiliyi canlandırdıktan sonra abi-kardeş olmaları tesadüf olmuş.

Hilmi Cem İntepe, Serhan Onat ve Serel Yereli de gayet iyi ama ben Ezgi Şenler'i bayağı beğendim. Hem yetenekli, hem de çok sevimli. Yani gerçekten @eskici'nin dediği kadar varmış. Aslı zaten çok sevilesi bir karakter ama başka bir oyuncu olsa bu kadar beğenemeyebilirdim. Ateş-Aslı'nın uyumundan da bahsetmeden geçmeyelim tabii.

Lafı çok uzattığımı biliyorum ama sonuç olarak önceki tüm yorumları bir kenara koyuyorum ve güncel olarak takip edeceğimin müjdesini veriyorum. Olayı bu kadar önemli bir şey haline getirmeye gerek yok ama bence hatırı sayılır bir başarı. Umarım senaryo böyle iyi gider de izlediğime pişman olmam. Yeni oyuncular da işi bozmasa iyi olur.

@eskici

Sizi de etiketleyeyim de haberiniz olsun bari.
@Bully @destere

Son düzenleme:

bir gün herkes kalitenin adresini bulacak hala keşfetmeyenlere duyrulur

su yu uzun uzadıya anlatman lazımdı çok kısa kesmişsin oysa kızı anlat anlat bitmez
aslı ve su karakterleri benim açımdan diziyi izlemem sebebi birde tabi timuçin esen faktörü var gerisi bir şekilde geliyor ama ben hala şevvalı sevmeme rağmen rolün üstesinden gelmediğini düşünüyorum

Zamanı gelince onu da anlatırız.

Hafif bir şok geçirdim şu an, neyse overrated laflarını yiyip de kaliteyi keşfetmen güzel.

Boşuna yılın dizisi demedik, inşallah uğursuz gelmezsin dizimize. ss

Zamanı gelince onu da anlatırız.
zamanı nasıl gelecek? ben ilk bölümde zamanı denk getirmiştim, en son izlediğim bölümde hala fikrim değişmedi. ilk izlenimim neyse dizi ve su hakkında aynı devam ediyor durum
bugüne kadar kızın kıymetini anlamadıysan bugünden sonra anlaman zor

Hafif bir şok geçirdim şu an, neyse overrated laflarını yiyip de kaliteyi keşfetmen güzel.

Boşuna yılın dizisi demedik, inşallah uğursuz gelmezsin dizimize. ss
Ben kaliteyi hep keşfederim zaten. Gerçi itiraf etmem lazım ki önceleri o kadar batırdığım diziye başlama istediğini kendime bile itiraf edemediğim oldu. Ama sonuç olarak buradayım ve heyecanla 17. bölümü bekliyorum. Ayrıca fazlasıyla uğurlu geleceğimden emin olabilirsin.

Ben senin diziye baslamani beklerken sen baslayip bitirmissin bile tebrik ediyorum seni böyle kaliteli bir diziyi izledigine pisman olmazsin merak etme
baslamayi düsündügüm bir dizi var dediginde pek ihtimal vermemistim ama öylesine takilayim biraz dedim sana tabi bana Asli'yi sordugun zaman anladim sonra sen de söylemistin zaten ve bugün reyting sonuclari konusuna Bodrum Masali'nin bölümü önemliymis galiba iyi gitmis diye yazdiginda anladim izledigini hatta yazacaktim da neyse yazmiyim dedim amaaan neyse iste seni aramizda görmekten büyük mutluluk duydum sonucta o kadar ugrastim sana bu diziyi izletmek icin
son olarak dizi ve oyuncular hakkinda yorumlarina katiliyorum özellikle Timucin Esen ve Toprak Saglam'in oyunculuklari cok iyi Asli zaten bir harika kendini acayip sevdirdi oyunculugu da gayet iyi

En çok senin yorumunu merak ediyordum cevap verdiğin iyi oldu. Bir merağın peşinden buralara kadar geldim ama neyse ki pişman olmadım. Zaten dizideki en favorilerim Aslı ve Gözde, oyunculukları da pek bir sağlam.

@Aserat yaladığını yutmuşsun Allah bilir Yeter'i de izlemişsindir sen.
Yok o kadar da değil.

Ne zaman baslamaya karar verdin merak ettim ve dizinin neyini merak ettin yani hangi yönü seni baslamaya itti

Ne zaman baslamaya karar verdin merak ettim ve dizinin neyini merak ettin yani hangi yönü seni baslamaya itti
Bir gün birden merak etmeye başladım nedenini ben de bilmiyorum. Sana da ufak bir yalan söylemek zorunda kaldım ama ucunda hayırlı bir amaç vardı sonuçta.