Benimde bugün oluştuBilmem ki benim burçlarla pek alakam yok kusura bakma
Benimde bugün oluştuBilmem ki benim burçlarla pek alakam yok kusura bakma
)) yakisir)
2 fragmani daha cok merak ediyorumFragman fena sayılmaz.
Bu bile kıvancın abisinin ajansında ama kıvanç değil)) yakisir)
Kivancin abisi Cem Tatlitugun ajansinda Alperen hatta daha once Kivancin annesini takip etmisti yani aileye girmis)
2 fragmani daha cok merak ediyorum
bu arada reytingler sahane
Reklamsız gidince ortalarda sıkıldım ama yukarda da resim atıldiği sahneler Ateş'in yükselişi dizinin temposunu yerine getirdiBölümü izleyemedim,kaçırdım.Çok iyiydi dimi.@Forumdash
Şu an dünyanın en şanslı insanı olabilirsin.3. bölümü izlemeye başladım, bakalım nasıl bölüm olmuş?
İlk yarım saati bitti. Cahit'le ilgili dizi devam ediyor. Tabi Ateş'li gidiyor su an.Şu an dünyanın en şanslı insanı olabilirsin.
Aynen Alara bana da bir itici geliyor, çok ergen buluyorum kendisini. ss Tabii performansı çok da kötü değil potansiyel var bence, zamanla toparlayacağını umuyorum.Alara'nın oyunculuğu nasil pek çözemedim. Bana biraz yapmacık geliyor açıkçası. Babası ve annesine yaptığı atarda dediğim gibi yapmacık geldi. Umarım göze böyle batmaz da fazla ön planda da olmaz.
Bu arada Kanal D sitesinden rahatça izliyorum diziyi, ben şok. Hem HD hem donmadan, hem reklamsiz. İşlerine gelince öyle bir yapıyorlar ki
Aslında tvden bakacaktim tekrarina ama 12.45 başlıyor 16.00 bitiyor. Ben o zamana iki dizi bitiririm. O nedenle tabletten açtım.Aynen Alara bana da bir itici geliyor, çok ergen buluyorum kendisini. ss Tabii performansı çok da kötü değil potansiyel var bence, zamanla toparlayacağını umuyorum.
Şu anda tekrarı var, bakıyorum yine.
Aynen Alara bana da bir itici geliyor, çok ergen buluyorum kendisini. ss Tabii performansı çok da kötü değil potansiyel var bence, zamanla toparlayacağını umuyorum.
Şu anda tekrarı var, bakıyorum yine.
Aynen ona ben de çok gıcık oldum geçen bölüm, dengesiz kız. ssBanada su itici geliyor bende onu ergen buluyorum çünkü bazen salakça konuşuyor kız
Aynen ona ben de çok gıcık oldum geçen bölüm, dengesiz kız. ss
Cenk'in kendisini aldattığına inanmadı, e madem inanmıyorsun niye gidip Kelebek'i öpüyorsun falan, şu durumda ikisiyle de arasının iyi olması çok saçma.
Neyse inşallah şu Cenk'in gerçek yüzünü görür ve Kelebek'le aşkları başlar, çok yakıştırıyorum ben ikisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?