Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

)) yakisir)

Kivancin abisi Cem Tatlitugun ajansinda Alperen hatta daha once Kivancin annesini takip etmisti yani aileye girmis)

2 fragmani daha cok merak ediyorum

bu arada reytingler sahane
Bu bile kıvancın abisinin ajansında ama kıvanç değil

aci asktada bu cocuku aglattilar buradada

3. bölümü izlemeye başladım, bakalım nasıl bölüm olmuş?

Şu an dünyanın en şanslı insanı olabilirsin.
İlk yarım saati bitti. Cahit'le ilgili dizi devam ediyor. Tabi Ateş'li gidiyor su an.

Gözde ile Evren'in ilişkisi de ortaya çıkacak gibi. Borç olayını ağzından kaçırdı, şimdi Su da süphelendi.

Alara'nın oyunculuğu nasil pek çözemedim. Bana biraz yapmacık geliyor açıkçası. Babası ve annesine yaptığı atarda dediğim gibi yapmacık geldi. Umarım göze böyle batmaz da fazla ön planda da olmaz.

Bu arada Kanal D sitesinden rahatça izliyorum diziyi, ben şok. Hem HD hem donmadan, hem reklamsiz. İşlerine gelince öyle bir yapıyorlar ki

Bölüm devam ediyor. Evren, Gözde'nin yardımıyla kaçmaya çalışacak. Tabi ben kacacgini düşünmüyorum. Bir pürüz çıkabilir.

Ateş ve Kelebek dostluğu da yavaş yavaş başlayacak gibi. Şu işi de hallederlerse.

Aynen Alara bana da bir itici geliyor, çok ergen buluyorum kendisini. ss Tabii performansı çok da kötü değil potansiyel var bence, zamanla toparlayacağını umuyorum.

Şu anda tekrarı var, bakıyorum yine.

Aynen Alara bana da bir itici geliyor, çok ergen buluyorum kendisini. ss Tabii performansı çok da kötü değil potansiyel var bence, zamanla toparlayacağını umuyorum.

Aslında tvden bakacaktim tekrarina ama 12.45 başlıyor 16.00 bitiyor. Ben o zamana iki dizi bitiririm. O nedenle tabletten açtım.

Banada su itici geliyor bende onu ergen buluyorum çünkü bazen salakça konuşuyor kız

Aslı, Evren'i rapor etti Ateş'e.
Dediğim gibi kaçamayacak, başımıza kalacak.

Uzay'ın saçmalığı her şeyi mahvedecek, gitti kendini dövdürdü.

Banada su itici geliyor bende onu ergen buluyorum çünkü bazen salakça konuşuyor kız
Aynen ona ben de çok gıcık oldum geçen bölüm, dengesiz kız. ss

Cenk'in kendisini aldattığına inanmadı, e madem inanmıyorsun niye gidip Kelebek'i öpüyorsun falan, şu durumda ikisiyle de arasının iyi olması çok saçma.

Neyse inşallah şu Cenk'in gerçek yüzünü görür ve Kelebek'le aşkları başlar, çok yakıştırıyorum ben ikisini.

Bende yakıştırıyorum bencede saçma hem kızıyor kelebeğe hemde yardım
istiyor bende yakıştırıyorum valla

Bölümü bitirdim. Dizi gid gide ya güzellesiyor. Ya da biz alisıyoruz. Baya sevmeye de başladım.

Evren, Gözdeye ayrılalım olmaz dedi. Gozde de onu polise ihbar etti ve Evren yakalandı. Orada dediği "Kızım sizi birakmadim" sözü de anlamlı ve güzeldi. Sonra tam otel satılacakken Gözde para getirdi ve Evren de hapisten çıktı. Bir taşla çift kuş.

Alara da İngiltereye gitti. Orada Aslinin olaydan faydalanip Ateşle sarılması da güzeldi
Otele Gözde de ortak oldu, orada bitti.

Yeni bölümü merakla bekliyorum.