@xemrexxx duy haberleribolum cok guzeldi alperenim sen nasil birseysin tum oyunculara tas cikartir)
bu arada kivanc onu takip etmis)
@xemrexxx duy haberleribolum cok guzeldi alperenim sen nasil birseysin tum oyunculara tas cikartir)
bu arada kivanc onu takip etmis)
Pek bi entrika sezemedim ama Alara olmadığına göre gelsin Ateş&Aslı sahneleri4.Bölüm Fragmanı
Alara gitmemiştir sevinmePek bi entrika sezemedim ama Alara olmadığına göre gelsin Ateş&Aslı sahneleri
Tüm gruplarda 6 gelmiş.
Hi society izlemeyen kötü insanlar yüzündenTüm gruplarda 6 gelmiş.
Hi society izlemeyen kötü insanlar yüzünden
Why not Hi Society ?
High Society olcaktı
Dizideki Sezenler Olmuş şarkısını Alara söylüyormuş. Dün biraz izledim ama Evren sahneleri çok ama çok sıkıcı Yüksek Sosyete izlenir onun yerineBunu netten takip edicem
Hi ne demekti o zaman .ss
Hi daha kolaydı
O kızda ışık var zatenbu dizinin yarattığı yıldız olcak serelciğim
Bana dizi gknin yandan yemişi gibi geliyor ondan tekrarına denk gelirsem izliyorum
Biri Haaooyy diye okunurken biri heaayy diyemi okunuyor meselaHi Merhaba demek işte
High yüksek oluyor. İkiside farkı şekilde "Hay" diye okunuyor.
Biri Haaooyy diye okunurken biri heaayy diyemi okunuyor mesela
"Haaaay Mayıskralı vatsap ? " gibi miYok selam verirken haaay" dersin a yı uzatırsın ama high derken hay
"Haaaay Mayıskralı vatsap ? " gibi mi
Unutmam bunu sen bana ing. ders versene kıbrısta işime yarar
Olsun senin kadar bilsem yeterAynen
O kadar ing bilmiyorum geliştirmem lazım kendimi
Olsun senin kadar bilsem yeter
Birazdan güneş tutulması olcakmış senin burcun neydi burç yorumlarını okumak hoşuma gidiyor
Onun burcunu söyle okuyayımBen öyle burç yorumlarından hoşlanmıyorum sen @ozgur2113 ün yorumunu oku
Onun burcunu söyle okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?