BluTV İndirime Giriyor!

Çok iyi fırsat, kaçırmayın bence. Son transferlerle (özellikle Friends, TBBT ile) içeriği çok güçlendi. Anlaşılan Warner Media ile kapsamlı bir yeni anlaşma yaptılar ve oradan içerik yağmaya devam edecek.

Benim Ağustos sonuna kadar başka bir indirimde denk geldiğim üyeliğim var ama eğer şimdi almak onu Ağustos 2022'ye uzatacaksa 1 yıl daha uzatmayı düşünüyorum. Bir daha bu fiyattan bulmak zor olabilir.

------

Öyle ama izleyebileceğim içerikler ayda yılda bir geliyor. Düşünmem gerek benim.
Yerlilerle sınırlı kalma Friends'e The Big Bang Theory'ye, HBO dizilerine bekleriz.

Aynen bu ara yabancı dizilere merak saldım ve hatta himym'a başladım. Bakmayı düşünüp bakamadığım kendi dizileri de varken alıcam sanırım.

Reactions: bazinga
Senelik 120 liraya denk geliyor sanırım ve bu epey uygun gözüküyor. Büyük ihtimal alırım gibi, orada izlemek istediğim diziler de vardı ağır ağır tüketmeye başlarız.

Yabancı dizi alışkanlığım yok, pandemi de bir yabancı diziye alışmadım. Ama Friends'i herkes övüyor, izlerim mutlaka üye olursam.

Reactions: bazinga
Güzel diziler gelince üyeliği aktif edip sonra iptal etmekten sıkılmıştım, bu sefer kesin alıyorum.

Hem yıllık üyelik hem de fiyatı uygun.

Senelik 120 liraya denk geliyor sanırım ve bu epey uygun gözüküyor. Büyük ihtimal alırım gibi, orada izlemek istediğim diziler de vardı ağır ağır tüketmeye başlarız.
Kapitalizme seni de kaptırdık demek yoldaşım.. @MEnes
Bir gün herkes dijital platformlara abone olacak, adaşım da ruhunu satma kararı almış ahahahahaha.
Utku yoldaşım da görebilseydi keşke bu anları, gördüğü zaman gözyaşlarına hakim olamayacağına eminim... @MasacRE
Hiç başlamamaktan iyidir ama.
Bize "Six Feet Under" izlerken eşlik edebilirsin, hala daha yolun başındayız.
@MEnes

Six Feet Under adamdır artık izlememiz lazım sanki...

------

Kapitalizme seni de kaptırdık demek yoldaşım.. @MEnes
Kapitalizm'in en büyük düşmanıyım ben be yoldaşım...