BluTV kurucusu Aydın Doğan Yalçındağ Twitter hesabından BluTV'nin 31 Aralık - 4 Ocak arası taksit seçeneği ile indirime gireceğini duyurdu.
Yıllık alınca uyguna geliyor. Üye olmayı düşünüyorum.Yeni içerikleri ile çok iyi bir hal alacak platform, ama üye olur muyum bilmem.
Öyle ama izleyebileceğim içerikler ayda yılda bir geliyor. Düşünmem gerek benim.Yıllık alınca uyguna geliyor. Üye olmayı düşünüyorum.
Yerlilerle sınırlı kalma Friends'e The Big Bang Theory'ye, HBO dizilerine bekleriz.Öyle ama izleyebileceğim içerikler ayda yılda bir geliyor. Düşünmem gerek benim.
Aynen bu ara yabancı dizilere merak saldım ve hatta himym'a başladım. Bakmayı düşünüp bakamadığım kendi dizileri de varken alıcam sanırım.Çok iyi fırsat, kaçırmayın bence. Son transferlerle (özellikle Friends, TBBT ile) içeriği çok güçlendi. Anlaşılan Warner Media ile kapsamlı bir yeni anlaşma yaptılar ve oradan içerik yağmaya devam edecek.
Benim Ağustos sonuna kadar başka bir indirimde denk geldiğim üyeliğim var ama eğer şimdi almak onu Ağustos 2022'ye uzatacaksa 1 yıl daha uzatmayı düşünüyorum. Bir daha bu fiyattan bulmak zor olabilir.
------
Yerlilerle sınırlı kalma Friends'e The Big Bang Theory'ye, HBO dizilerine bekleriz.
Yabancı dizi alışkanlığım yok, pandemi de bir yabancı diziye alışmadım. Ama Friends'i herkes övüyor, izlerim mutlaka üye olursam.Çok iyi fırsat, kaçırmayın bence. Son transferlerle (özellikle Friends, TBBT ile) içeriği çok güçlendi. Anlaşılan Warner Media ile kapsamlı bir yeni anlaşma yaptılar ve oradan içerik yağmaya devam edecek.
Benim Ağustos sonuna kadar başka bir indirimde denk geldiğim üyeliğim var ama eğer şimdi almak onu Ağustos 2022'ye uzatacaksa 1 yıl daha uzatmayı düşünüyorum. Bir daha bu fiyattan bulmak zor olabilir.
------
Yerlilerle sınırlı kalma Friends'e The Big Bang Theory'ye, HBO dizilerine bekleriz.
Bir yerden başlaman lazım. Bu forumda yabancı dizilere karşı olup sonra müptelası olan onlarca kişi gördük.Yabancı dizi alışkanlığım yok, pandemi de bir yabancı diziye alışmadım. Ama Friends'i herkes övüyor, izlerim mutlaka üye olursam.
İzlediğim tek The Rain ve LCDP vardı, onları da meraktan izlemiştim. Alt yazılı zar zor tamamlamıştım.Bir yerden başlaman lazım. Bu forumda yabancı dizilere karşı olup sonra müptelası olan onlarca kişi gördük.
Kapitalizme seni de kaptırdık demek yoldaşım.. @MEnesSenelik 120 liraya denk geliyor sanırım ve bu epey uygun gözüküyor. Büyük ihtimal alırım gibi, orada izlemek istediğim diziler de vardı ağır ağır tüketmeye başlarız.
Daha iyi dizilerle başlayabilirmişsin.İzlediğim tek The Rain ve LCDP vardı, onları da meraktan izlemiştim. Alt yazılı zar zor tamamlamıştım.
Hiç başlamamaktan iyidir ama.Daha iyi dizilerle başlayabilirmişsin.
Senelik 120 liraya denk geliyor sanırım ve bu epey uygun gözüküyor. Büyük ihtimal alırım gibi, orada izlemek istediğim diziler de vardı ağır ağır tüketmeye başlarız.
Bir gün herkes dijital platformlara abone olacak, adaşım da ruhunu satma kararı almış ahahahahaha. Utku yoldaşım da görebilseydi keşke bu anları, gördüğü zaman gözyaşlarına hakim olamayacağına eminim... @MasacREKapitalizme seni de kaptırdık demek yoldaşım.. @MEnes
Bize "Six Feet Under" izlerken eşlik edebilirsin, hala daha yolun başındayız. @MEnesHiç başlamamaktan iyidir ama.
Six Feet Under adamdır artık izlememiz lazım sanki...
Kapitalizm'in en büyük düşmanıyım ben be yoldaşım...Kapitalizme seni de kaptırdık demek yoldaşım.. @MEnes
Six Feet Under izlememeye eşlik etmek olur o daha çok.Bize "Six Feet Under" izlerken eşlik edebilirsin, hala daha yolun başındayız. @MEnes
İyi olurdu ama şu sıralar izlediğim ve izlemem gereken yerli diziler var.Bize "Six Feet Under" izlerken eşlik edebilirsin, hala daha yolun başındayız. @MEnes