NBC Blindspot - Dizi Yorumları

1x8 çok iyi olmasada sonraları toparladı bölüm..bazı yerleri sıkıcıydı ama akış olarak sonlara doğru iyi oldu..
"ajan zapata büyük bir hata yaptı..baştan kabul etmeyecekti..şimdi önünde iki şeçenek bulunuyor..ya arkadaşlarına herşeyi anlatıp onu affetmelerini beklemeli yada kaderine razı olmalıdır..çünkü sürekli tehdite maruz kalacaktır..laboratuarcı kızın sevdiği bu bölümde yoktu ama bölüm sonunda mesaj attı kıza..o adamda şüpheli görünüyor ileriki bölümlerde sorun çıkarabilir..bu arada fbı içinde de birbirine ihanetler dönüyor..bir taraftan fbı ile cıa arasındaki anlaşmazlık oluyor buda yetmiyor fbı kendi içinde adamları birbirine karşı ihanet ediyorlar..biz jane(taylor) dan şüpheleniyorken başka kişiler şüpheli çıktılar..bence jane(taylor) oradaki tek masum kişi..öbür birkaç kişi de tabi masum ama çoğu başkalarına çalışıyor..kurt un amiri dahi yasadışı iş yapmış..durum böyleyken kurt kime güvenecek orda bilinmiyor..bu arada öbür bölümlerde jane(taylor) a fbı kıyafeti çok çok yakışıyordu ekip halinde giydikleri fbı kıyafeti jane(taylor) da bir başka duruyor..dövüş ustalığı bir yana eğitimli silah kullanışı bir başka harika...çok çok iyiydi...kurt kadar cesur cesaretli biri..ayrıca bir bölümde kurtun hayatını kurtardı."

1x9 çok iyi bir bölüm..
"bu bölüm çok iyiydi..başlangıçta biraz durgun gibi olsada sonradan çok hareketli oldu..doğrusu beklemiyordum bu kadar iyi olacağını..ayrıca jane(taylor) ile kurtun kıyafetleri çok şıktı ikisine çok yakışmış..baya aksiyonlu sahnelerin olması dizi heyecanını arttırdı..jane(taylor) çok iyi silah kullanıyor..ayrıca çok iyi dövüşüyor...kurtta baya iyiydi..dizi sonunda laboratuarcı kızın sevgilisi bir kadını takip etti..bu takip dizinin sonuna kadar sürdü..ama dizi sonunda işler baya bir karıştı..sondaki sahne dövmelerle mutlaka alakalı bir durum olacaktır..

1x9

Sıkıcı 1 dakikası bile yoktu. Sezonun en güzel bölümüydü. :)

Smokin, gece elbisesi falan Kurt ve Jane'in 007 James Bond havası çok iyiydi. Katıldıkları doğumgünü partisindeki yakalamaya çalıştıkları kişi de bayağı renkli bir kişilik olduğundan hem eğlenceli hem de aksiyonu bol bir bölüm ortaya çıktı.

Sonda da Thomas Carter cezaevinde Sal Guerrero'u öldürttü. David'de takip ettiği kadın tarafından mı yoksa bir başkası tarafaından mı öldürüldü onu da haftaya öğreniriz artık.
9/10

1x10

Bu diziyi izlemeyen arakadaşlara acıyorum. Neyi kaçırdıklarının farkında bile değiller. :) @destere @Harunnn60

Geç kalmış sayılmazsınız dizi sezon arasına girdi. Bu arada izleyebilirsiniz? :)

İlk yarısı durgundu ama David'in katilinin peşinde koşuşturmadan sonrası gayet heyecanlıydı. (Yalnız kadın katilin gemiden düşüp ölmesi basit kaçmadı mı? Biz daha yüksek olan boğaz köprüsünden düşüp-atlayıp kurtulanları biliyoruz. O mesafe fazla yüksek değildi.)

Thomas Carter'ın ölmesine sevindim. Jane'i kurtaran eski nişanlısı da fena değildi. Önümüzdeki bölümlerde bir aşk üçgeni yaşanabilir. Bu arada birinci bölümün sonundan itibaren bu planı Jane'in yaptığını tahmin ediyordum.
9/10

1x10

Bu diziyi izlemeyen arakadaşlara acıyorum. Neyi kaçırdıklarının farkında bile değiller. :) @destere @Harunnn60

Geç kalmış sayılmazsınız dizi sezon arasına girdi. Bu arada izleyebilirsiniz? :)

İlk yarısı durgundu ama David'in katilinin peşinde koşuşturmadan sonrası gayet heyecanlıydı. (Yalnız kadın katilin gemiden düşüp ölmesi basit kaçmadı mı? Biz daha yüksek olan boğaz köprüsünden düşüp-atlayıp kurtulanları biliyoruz. O mesafe fazla yüksek değildi.)

Thomas Carter'ın ölmesine sevindim. Jane'i kurtaran eski nişanlısı da fena değildi. Önümüzdeki bölümlerde bir aşk üçgeni yaşanabilir. Bu arada birinci bölümün sonundan itibaren bu planı Jane'in yaptığını tahmin ediyordum.
9/10
geç kaldık sayılır ben kendi dizilerime yetişemiyorum :)

geç kaldık sayılır ben kendi dizilerime yetişemiyorum :)
3 ay sezon arası var. Baştan birkaç bölüm ben de diziye soğuktum ama bambaşka bir işleyiş tarzı var. Diğer FBI dizilerine hiç benzemiyor. İzleyipte dizi hakkında olumsuz yorum yapana da şahit olmadım. Reytingleri ve ilk yeni sezon onayı alan dizi ünvanına sahip olmasıda bunun ispatı. :)

1x10

9/10
Bir bakacağım buna. :D

3 ay sezon arası var. Baştan birkaç bölüm ben de diziye soğuktum ama bambaşka bir işleyiş tarzı var. Diğer FBI dizilerine hiç benzemiyor. İzleyipte dizi hakkında olumsuz yorum yapana da şahit olmadım. Reytingleri ve ilk yeni sezon onayı alan dizi ünvanına sahip olmasıda bunun ispatı. :)
belki biliyorsundur benim bilgisayarla netle alakalı problemlerim var ? o yüzden kendi dizilerimde bile çok geride kaldım izleyeceğim yarım kalan sürüyle dizi var o yüzden ben,im başlamam imkansız ?

the knick
orange is the new black
z. nation
orphan black
ray donova
the americans

ve daha aklıma gelemeynler şu an , bunların hepsini kaçırdım izleyemedim son sezonlarını

belki biliyorsundur benim bilgisayarla netle alakalı problemlerim var ? o yüzden kendi dizilerimde bile çok geride kaldım izleyeceğim yarım kalan sürüyle dizi var o yüzden ben,im başlamam imkansız ?

the knick
orange is the new black
z. nation
orphan black
ray donova
the americans

ve daha aklıma gelemeynler şu an , bunların hepsini kaçırdım izleyemedim son sezonlarını
The Strain. :)

aynen daha sürüyle mesela empire sen yine hatılatmışsın :) downton abbey , PLL ..demekki en az bir 12 dizim falan yarım kalmış ve @sürgünüm le sen bana hala yeni dizi buluyorsunuz:)) netim düzelsin intikamım korkunç olacak :))
Bence yarım kaldıklarınla başla mesela Outlander'ın ve Bates'in bitmesine 4-5 bölüm kalmış ilk onları filan temizle böyle. :) Öyle öyle git. :)

the knick
orange is the new black
z. nation
orphan black
ray donova
the americans

Orphan Black ve Ray Donovan dışında diğerlerini izlemesende olur. :))

Rectify'i izlemiyor musun? Bana izletmek için 30 gün dil dökmüştün. Tawney'im şöyledir yok böyledir diye. :)

Orphan Black ve Ray Donovan dışında diğerlerini izlemesende olur. :))

Rectify'i izlemiyor musun? Bana izletmek için 30 gün dil dökmüştün. Tawney'im şöyledir yok böyledir diye. :)
izliyorum tabi yalnız işte dediğim tüm dizileri izleyeceğim bir şu problemler hallolsun :)

10.bölüme bakamadım daha ama mutlaka iyi bir bölüm olmuştur..@sürgünüm diziyi @Harunnn60 da izleyecek fırsatını bulunca..artık bu dizi izleyen 3 kişiyiz diyebiliriz:) forumda bu diziyi izleyen kişilerin dahada artacağını umut ediyorum:)

1x10 nihayet izledim bu bölümü..aslında bölümü hiç geciktirmezdim ilk defa bu bölüm gecikti..ama sonunda izledim..
bölüm çok iyidi..
bu bölüm çok iyidi..patterson un arkadaşı davidin katilinin izine raslandı..yakaladıkları kadının sorgusunda nihayet kate nin izine ulaşıldı..ama kate denizde öldü..aslında ölmemeliydi..çünkü onu canlı yakalasalardı birçok bağlantıya buradan ulaşılacaktı..ama olmadı..bu bölümde özellikle patterson çok iyidi..yaptığı işler çok başarılıydı..pattersona ayrıca hayran kaldım bu bölümde...jane(taylor) silah kullanırken ,kavga ederken çok çok ayrı bir karizma oluyor..ayrıca çok güzel biri...jane(taylor) u kaçıran thomas carter da en sonunda öldü..cıa yetkilisiydi ama hayin biriydi..jane(taylor) un birde nişanlısı ortaya çıktı artık işler iyice karıştı..bu arada dizinin sonunda jane(taylor) un nişanlısı ona dövmeleri filan sen planladın diyor..ancak bu yanıltıcı olabilir...dizinin sonunda herşeyi jane(taylor) planladığı ortaya çıkmış olsada ben öyle olmadığını düşünüyorum...bu bir yanıltmada olabilir.
@sürgünüm

1x11

Türkiye-Ankara bayağı sıkı bir bölümdü.

Adsız.png

Keşke bir de Ankara'nın Karadeniz'de yer almadığını birileri söyleseymiş şunlara. Ayrıca ben Türk'üm diyen kişinin de Rus aksanı vardı. Arabanın plakası da yabancıydı. Yine de bizi kötü göstermeyen bu zamana kadar çekilmiş en güzel iş. :)

8.5/10

1x11 müthiş bir bölüm oldıu..
bu bölüm harikaydı..tek kelmeyle müthiş bir bölüm oldu..bölümün tek eksiği Ankara yı Karadenizle karıştırmaları olmuş:) özellikle aksiyonun tavan yaptığı bir bölümdü..Jane nin uçağı indirdiği pattersonun da onu yönlendirdiği sahne harikaydı...uçağın full hızla aşağı indiği sahnede tüylerim diken diken oldu ..:) pattersonda başarısını kanıtlamış oldu..şu ana kadarki en iyi bölümdü..
@sürgünüm

1x12

Bir önceki bölüm kadar olmasa da güzel bölümdü. :)

Jane FBI'cı ablanın odasında kalemi değiştirdi de, bunu yol da bulup bu kadar rahat içlerinde dolaşmalarına neden bir şey demiyorlar hala inanılır gibi değil. Normal bir FBI ya da CIA böyle bir şey yapar mı asla. Orion için Jane'e ''öldüğün yer'' dediler. Herhalde hafızasının silindiği yerden bahsediliyordu. :)
8/10