NBC Blindspot - Dizi Yorumları

1x5

Yine genel olarak güzel bir bölümdü. :)

FBI ve CIA birbirine girdi. Carter, Jane'yi öldürmek istedi ama bizim kadın başkan engel oldu. Carter uyuzun önde gideni çıktı, umarım tez zamanda ölür. :)

Koca CIA bürosunun nükleer gibi tehlikeli operasyona 5 kişi ile katılması ise saçmaydı. Hiç mi başka adamınız yok. :)
8/10

bu bölümde çok çok iyidi...dizi böyle hep böyle sürsün umarım:)
bu bölümde oldukça iyiydi..bence jane ile taylor aynı kişi...her ne kadar dna sonuçlarında kesinlik denilmesede taylor shaw olduğunu düşünüyorum...ama dizideki durum bundan şüpheliyiz diyorlar...daha doğrusu laboratuar sorumlusu böyle diyor..bu arada işler iyice karıştı dizide..ayrıca carter janeyi niçin öldürmek istedi anlamış değilim sanki oda cıa sorumlusu değilde bir ajan gibi görünüyor..fbı ile cıa arasındaki anlaşmazlık biraz daha farklı bir boyuta büründürdü...bu dizinin hoş bir yanıda dizide bir tek fbı konusu yok..dizi fbı dan öte karışık konuları ele almış..inanılmaz sorunları çözmeye çalısıyorlar..bütün dövme işaretlerinin her birinin başka bir anlam çıkarması diziyi apayrı bir boyuta çekiyor.

dün bu diziyi @sürgünüm tavsiye etmişti şu anda ilk bölümü yeni izlemeye başladım :) özellikle hangi bölüm dedim de sürgünümle birlikte bayağı bölüm katetmişsiniz yetişmem için hızlandırılmış tura geçmem lazım :))
dizi bence çok iyi..polisiye dizi olmasına rağmen kurgusu oldukça farklı..yani dizi fbı ile doğrudan alakadar değil..dizide birçok durum bulunuyor..bu yüzden diziyi seveceğini düşünüyorum..:)birde daha ilk sezon olduğu için rahatlıkla bize yetişirsin:)

1x1 ve izlediğim ilk ve son bölüm :)

@sürgünüm maalesef olmadı kendimi çok zorladım ilk bölümü bitirmek için sana @turkuazz la birlikte iyi seyirler diliyorum, bu dizi benlik değil ne konuyu sevdim ne oyuncuları sevdim nede işleniş tarzını... başroldeki erkek oyuncu zaten soğuk kadında bana sempatik gelmedi artık konuda çok çok iyi olmalıydıki kurtarsın ordada durumlar nanay? inandırıcı gelmeyen bir hafıza kaybı, at gibi FBI ajanları ortalıkta dolaşıyor.... bu tarz amerikayı çökertmeye çalışanları alteden kahraman FBI CIA ajanlarının cirit attığı onca film dizi varken bu anca çok çok farklı olmalıydıki izleyeyim :)
yinede @Harunnn60 @sokak sanati ve @MelankoliK i etiketleyeyim belki onlar benim bulamadığım bişeyler bulurlar dizide :)

@sürgünüm quantico nun ilk bölümüne bak istersen bence bundan daha iyi gibi :)

1x1 ve izlediğim ilk ve son bölüm :)

@sürgünüm maalesef olmadı kendimi çok zorladım ilk bölümü bitirmek için sana @turkuazz la birlikte iyi seyirler diliyorum, bu dizi benlik değil ne konuyu sevdim ne oyuncuları sevdim nede işleniş tarzını... başroldeki erkek oyuncu zaten soğuk kadında bana sempatik gelmedi artık konuda çok çok iyi olmalıydıki kurtarsın ordada durumlar nanay? inandırıcı gelmeyen bir hafıza kaybı, at gibi FBI ajanları ortalıkta dolaşıyor.... bu tarz amerikayı çökertmeye çalışanları alteden kahraman FBI CIA ajanlarının cirit attığı onca film dizi varken bu anca çok çok farklı olmalıydıki izleyeyim :)
yinede @Harunnn60 @sokak sanati ve @MelankoliK i etiketleyeyim belki onlar benim bulamadığım bişeyler bulurlar dizide :)

@sürgünüm quantico nun ilk bölümüne bak istersen bence bundan daha iyi gibi :)
dizi aslında iyi bir dizi..ama sanırım beğenmedin..ben yinede 2.bölümü izlemeni öneririm..en azından 2.bölümden sonra kararı belirlemiş olursun..çünkü dizi fbı dizisinden çok daha farklı konuları işliyor..yani dizide fbı dan daha çok farklı durumlar bulunuyor..tabiki yinede karar senindir..:)

dizi aslında iyi bir dizi..ama sanırım beğenmedin..ben yinede 2.bölümü izlemeni öneririm..en azından 2.bölümden sonra kararı belirlemiş olursun..çünkü dizi fbı dizisinden çok daha farklı konuları işliyor..yani dizide fbı dan daha çok farklı durumlar bulunuyor..tabiki yinede karar senindir..:)
konu olarak zaten soğuk bir konu ajan falan işleri pek aram yok ama oyuncuları sevsem ikinci bölüme geçerdim, ama iki başrol oyuncusunuda sevmedim o yüzden ikinci bölümde kurtarmayacaktır :) ben kendime fazla eziyet etmeyeyim mesela aynı şey piki blinders mıdır tam ismi?_ @sürgünüm ün izlediği dizi işte ordada aynı şey oldu , ilk iki bölümü ne zorla götürdüm oyuncuları sevemedim oyunculara ısınamayınca konu çok çok sevdiğim bir konu olmalıki devam edeyim ama her iki açıdanda bana uzak kaldı :)

konu olarak zaten soğuk bir konu ajan falan işleri pek aram yok ama oyuncuları sevsem ikinci bölüme geçerdim, ama iki başrol oyuncusunuda sevmedim o yüzden ikinci bölümde kurtarmayacaktır :) ben kendime fazla eziyet etmeyeyim mesela aynı şey piki blinders mıdır tam ismi?_ @sürgünüm ün izlediği dizi işte ordada aynı şey oldu , ilk iki bölümü ne zorla götürdüm oyuncuları sevemedim oyunculara ısınamayınca konu çok çok sevdiğim bir konu olmalıki devam edeyim ama her iki açıdanda bana uzak kaldı :)
aslında bende polisiye ajan fbı tarzı dizileri izlediğim olmamıştır...ancak bu dizi bana polisiye fbı dizisinden çok daha farklı geldi yani dizi fbı dan daha çok esrarengiz konular üzerinde duruyor..

aslında bende polisiye ajan fbı tarzı dizileri izlediğim olmamıştır...ancak bu dizi bana polisiye fbı dizisinden çok daha farklı geldi yani dizi fbı dan daha çok esrarengiz konular üzerinde duruyor..
fargoyu izliyorsundur umarım fargo tarzı dizi bulursan beni mutlaka etiketle o tarz diziler tam benlik dizinin çekiminden tut konusuna kadar karakterlere kadar değişik bir hava var bu dizilerde birde tek veya iki başrol sırtlamıyor bu tarz dizileri, her karakterin kendine has bir güzelliği var yani dizide herşey bir kurtarıcıya odaklı değil böyle konuları seviyorum.. izlemediysen olive kitteridge ve true detective in ilk sezonunuda mutlaka göz at. true detective in ilk sezonu yine harikaydı ikinci sezona daha bende başlamadım o açıdan fikrim yok ama izleyeceğim ..

fargoyu izliyorsundur umarım fargo tarzı dizi bulursan beni mutlaka etiketle o tarz diziler tam benlik dizinin çekiminden tut konusuna kadar karakterlere kadar değişik bir hava var bu dizilerde birde tek veya iki başrol sırtlamıyor bu tarz dizileri, her karakterin kendine has bir güzelliği var yani dizide herşey bir kurtarıcıya odaklı değil böyle konuları seviyorum.. izlemediysen olive kitteridge ve true detective in ilk sezonunuda mutlaka göz at. true detective in ilk sezonu yine harikaydı ikinci sezona daha bende başlamadım o açıdan fikrim yok ama izleyeceğim ..
o diziyi izlemiyorum...quantico da iyi dizi ama onuda izleyemedim..çünkü baya dizi izlediğim için şu an onları izlemeye fırsatım yok..ama bir ara izleyeceğim.

çok iyi bir bölümdü ... @sürgünüm
"dizinin bu bölümü yine çok iyidi..dizideki laboratuarcı tam olarak nasıl biri anlayamadım..yani dışardan bakılınca biraz şüpheli biri.ama böyle sanılsada sanırım değil..tabiki asıl şüpheli öbür kız çünkü bir önceki bölümde cıa ekibinden para aldı.sanırım onların adına ajanlık yapacak..ayrıca bu bölümde siber saldırılar dikkat çekiciydi..işin içinde siber saldırılarda yer almaya başladı..durumlar şimdi biraz daha karışıklığa yol açmış oldu..fbı aya durmadan başka engellerin çıkması sebebiyle onlarda bir türlü taylor shawun kimliğini araştıramadılar..bu bölümde hacker kız dövmelerde bir ipucu buldu..bakalım dövmedeki o ipucuda nasıl duurmlar ortaya çıkacak..ayrıca asıl soruda şu: bölüm sonundaki janeyi(taylor shawu)takip eden yada sadece izlemiş olan kişi kim?onunda kollarında dövmeler bulunuyordu? bölüm çok iyidi.."]

1x6

Dizi kendi çapında güzel devam ediyor. :)

Laboratuarcı kadın maşallah Arka Sokaklar'daki Yavuz doktor gibi her şeyden anlıyor. Kadında da var şüphe uyandıracak hareketler ama ben asıl yamuğu sevgilisinden bekliyorum. :)

Bölümlük olay güzeldi. Özellilkle roket atar ile FBI'cıların cipini vurdukları sahne ve bizimkiler bombayla tırı havaya uçurduğu kısım. Bütçeyi artırmışlar demek ki; arabaları havaya uçurmaktan çekinmiyorlar. :)

En sondaki dövmeli çocuk ne ayak beni de meraklandırdı. :)
8/10

1x7

Bana böyle bölümlerle gelin işte. :)

Savaş alanında helikopter kullanan Jane'nin uçak türbülansa yakalandığındaki korkusu çok datlıydı. :)

Labaratuvarcı kızın sevdiceği ile arasına FBI müdür yardımcısı taş koydu. Ama hâlâ sevdiceğinden şüphelenmeye devam ediyorum, var bir numaralar o çocuk da. :)

Ormandaki aksiyon sahneleri güzeldi. Eskisi gibi amatör değildi.
8.5/10

1x7
bölüm çok çok iydi..
"çok iyi bir bölümdü...bu bölümde izini sürdükleri adamı buldular..bakalım konuşacakmı ..laboratuarcı kzıın sevgilisinden bende çok şüpheleniyorum..çünkü önceki bölümlerde şifrelerle ilgili soruları soruyordu kıza çözdünüzmü filan diyordu çok fazla meraklı biri olması şüphelendiriyor..uçaktaki türbülans sahnesi hakikatende hoştu:) ayrıca bölümdeki çatışma sahneleri çok üst düzeydeydi..dizi fbı dan öte çok farklı kurguyla bilinmezlik dolu durumlarla işleniyor..buda diziyi çok heyecanlı yapıyor..jane(taylor shaw) ayrıca çok iyi dövüşlü sahnelerde birde çatışmalı sahnelerde..ayrıca çokta güzel biri..tabiki başroldeki adamda çok iyi..fbı ekibinin içindeki kız önceki bölümlerde cıa ekibinden para almıştı sanırım onlara ajanlık yapacak bölüm sonundaki duruum dikkatimi çekti fbı nın üst yetkili olan kadın da şüpheli davrandı....fbı nın içinden de sanki bazılarışüpheli olmaya başladı.ayrıca bakalım adamı konuşturabilecekler mi?"]

1x8

İlk yarısı sezonun en kötüsüydü bayağı sıkıldım ama ikinci yarısı toparladı ve güzel bir şekilde sona erdi. :)

Ajan Zapata böyle arkadaşlarını satarsan ele geçersin. Şimdi sana şantajla istediklerini yaptıracaklar oh olsun. :)

Kurt Weller ile Jane, her çatışmada birbirlerinin başına bir şey gelecek diye çok korkuyorlar. Sanki 40 yıllık sevgili gibiler. Sürekli birbirlerinin gözünün içine falan bakmalar. :)

Bu arada Kurt'un yanı dibinde ses bombası patladı adama bir şey olmadı ya. Ne bileyim insan bir süre ses kaybı falan yaşardı bu hemen ayaklandı. Babasıyla Jane'nin ısrarlarıyla da olsa konuşması güzeldi. :)

Son olarak Bethany Mayfair lez çıktı ya la. :)
7.5/10