Starz Black Sails 3. Sezon Yorumları

9.bölüm ahh nasıl bir bölümde öyle yaaa ben çok üzüldüm ama @destere de tam aksine yine sevinicektir bence

ahhh vane nasıl ölür yaaaa billy neden kurtarmadı @sürgünüm orasını anlamadım ben

son ana kadar kurtarıcaklar diye bekledim ciddi ciddi öldü ayol

bu sezonunda şuana kadar her bölüm yıldızı vaneydi 4.sezonu nasıl izlicem ben şimdi araştırdımda the 100 dizisinde oynamaya başlamıştı bu sezon vane yani the 100 dizisi yüzünden blac sailsten ayrılmak zorunda kalmış sözlesmesini fest etmiş the 100de bu oyuncuyu görmeye devam edecem ama blac sails vanesiz nasıl olucak

elear o şarısın kadının allah belasını versin inş karasakal gebertir inş onu

3x9. Bölüm

sonunda izleyebildim bölümü güzeldi yine
@Çiğdem- çok üzülmüştür bölümü izlediğinde ama ben vatandaşın son yaptığı şovu beğendim
giderken dişe dokunur bişeyler yaptı sonunda

eleanor un bu derece düşmanlık beslemesi hiç hoş değil birde normalde dizilerde kadınlar saftirik gösterilir bu dizideyse tam tersi eleanor la max in gelecekle ilgili tahminleri satranç ustalarına taş çıkaracak cinsten? o nasıl bir öngörüdür öyle..! flint daha adımını atmadan kadınlar önceden önlem almayı başarıyor

flintle topal silver ın peşindeki gemileri atlatışları güzeldi..
vane in ölüm sahnesi muhteşemdi
adeta ölüme atladı, gidereyak şovunuda yaptı halkıda ingilizlere karşı doldurmayı başardı
bill in planı nassau halkını azar azar kendi tarafına çekmekti ama vane ölümüyle toptan milleti kendi tarfına çekmeyi başardı gibi ..
zenci prensesin babasının ölümü güzel oldu zaten yerde sürünüyordu vatandaş bir bakıma kurtuldu diyebiliriz

billy tam vane i kurtaracakken vane kafasıyla hayır işareti yaptı yani beni kurtarma ölüme hazırım diyordu orda
o saatten sonrada artık bill in adamı kurtarma şansı kalmamıştı ölümü seçene zorla ölmeyeceksinde denmezki

orda vane in tek amacı ölürken ada halkında ingilizlere karşı bir tepki oluşturmaktı onuda başardı gibi

ahh ahh ölürken bile efsane oldu adam

karasakal vanenin intikamını alıcak o sarı çiyan elanordan kafasını kopartır inş

ahh ahh ölürken bile efsane oldu adam

karasakal vanenin intikamını alıcak o sarı çiyan elanordan kafasını kopartır inş
eloşum harika bişey biraz huyu pis
ama çok şeker bir kadın arada bir kadının kötü tarafa geçtiği oluyor zalimliği oluyor ama yinede öyle bir değerin kafasını kopartmak çok acımasız bir ceza olur

bu arada senin çifte kumrulardan sağ kalan flint napacak?
vane in ölümüyle flint yıkılmıştır
)

10.bölüm sezon finalini izledim bu arada @destere @sürgünüm bölümde öyle şeyler oluyorki hiçbir bilgi kaçırmayacam ağzımdan izleyip görün ama sinemada yayınlansa çoğu filmden iyi gişe yapar mükemmel bir bölümdü 1 dakikası bile boş değildi

aaaa karasakalların denizde gemi savası aynı anda filntlerin adada silahlı çatışmaları gerçekten aksiyona doyduk ayoll
karasakal vanenin intikamını yeni sezonda alacak inş
aa bu arada şu şapkalı kadının düşman gemisini ele geçirmeleri ve silverin planıyla filntlerin ingiliz askerlerini yenmesi çok akıllıca iki plan

aaaa dizinin başrolü resmen silver oldu ayol
@destere sen sevinirsin billyler yeni kahramanını buldu silver 4.sezonun başkarakteri olucak gibi zaten galiba filnt'te vane gibi önümüzdeki sezonlar ölüp silver tamamen efsane kaptan olucakmış galiba bu sezon finalinde onun sinyalinide verdiler 🙂

3×10 (Sezon Finali)

Dehşetül vahşet muhteşem bir sezon finali oldu.

Bu bölümde Silver’ın taktik zekasına şahit olurken, Flint’in denizlerden sonra karada da muhteşem bir savaşçı olduğunu gördük. Kendi deyimiyle kral, kraliçe, korsanlar vs. savaşıp ve galip gelmediği kimse yok.

Karasakal şimdiden Vane’in yerini fazlasıyla doldurdu. Flint’e destek çıkıp İngiliz mürettabatını geri püskürtmesi harikaydı. Tabii orada Anne Bonny’nin hakkını da teslim etmek lazım. Sudan çıkıp gemiyi ele geçirdikleri sahne muhteşemdi.

Ben de arkadaşlara katılıyorum dizi iki sezondur üstüne koyarak devam ediyor ama Eleanor haricinde.
Güzelim hatunun geldiği noktaya üzülüyorum, hemen öyle vazgeçilebilecek bir karakter değil fakat Nassau’da Vali ile beraber hareket etmesi hepimizi kendisinden soğuttu.

2 gün oldu izleyeli hala unutmamışım tüm detayları aklımda. Demek ki çok iyi bölümmüş, seneye görüşürüz.
@Çiğdem- @destere

10/10

Şu soruna geç de olsa cevap yazayım.

Basitce senin anlayacağın dilden şöyle örnek vereyim: Ruhsatsız sebze sattığı için polisle tartışıp kendini yakan 26 yaşındaki Tunuslu Muhammed Buazizi'yi bilirsin herhalde. O olaydan sonra Arap baharıyla birlikte tüm devrimlerin simgesi olmuştu....

....Vane'in ölümü de Nassau'nun kurtuluşu için simge oluşturacak. Asılmadan önce söyledikleri halkı bilinçlendirecek çok iyi sözlerdi. Yani önümüzdeki sezon Flint, Karasakal ve Silver halkın desteğiyle birlikte Nassau'yu geri alacaklar.

Son düzenleme:
3x10. Bölüm
Sezon Finali

uzun bir aradan sonra izleme imkanı buldum, muhteşem bir bölüm muhteşem bir sezon finali oldu ...
savaş sahnelEri bir harikaydı, görsellik gerçekçilik muhteşem manzaralar, herşeyiyle adamlar bu işi hakkıyla yapıyor. bunları izlerken bizim diziler düşününce ne kadar batık dizi yaptığımız daha net ortaya çıkıyor

topal silver gittikçe palazlandı adamda zeka konuşuyor, özellikle gönderdiği vatandaşla orduyu tuzağa çekmesi çok iyi planlanmış şeylerdi orda hornigold un kaptan flint tarafından öldürülüşü dahada muhteşemdi? hornigolddan nefret ediyordum flint in uzun zaman sonra gerçekleştirdiği en hayırlı işlerden biriydi

teach in ingiliz donanması kılığında gelişi, gizlice ingiliz gemilerine çıkarma yaptıkları sahne herşeyiyle muhteşemdi

anne yani kalemity jane
bu bölümde daha mı güzelleşmişti banamı öyle geldi? kafasında şapkayı çıkarınca kadın sanki daha bir hoş olmuş gibiydi

billy de nassauda silver adına çalışmalar yürütmeye devam ediyor daha çok halkın psikolojisinden faydalanma girişimleri
korkunç eylemlerden çok, korkunç söylentiler ortaya yayıp halkı kendi tarafına çekme çalışmaları nasıl sonuçlanacak acaba ? tüm bu zeka gerektiren işlerin arkasında yine topal silver var

@Çiğdem- inde bahsettiği gibi flint in devri kapanacak gibi topal silver ı ne kadar desteklesekte flint gibi bir kaptanın yakın zamanda diziden çıkması epey bir problem olacaktır? dizinin en renkli karakteri

@sürgünüm eleanor konusundaki yorumuna aynen katılıyorum
o kadar sevdiğimiz bir karakterin valiye yanaşıp bu kadar soğuk nevaleye dönmesi gerçekten hiç hoş olmadı
aynı şeyi max içinde söyleyebilirim
ilk iki sezon favorilerim olan bu karakterlerden soğudum resmen

ayoll vane ölmüş filnt ölse ne olucak vaneyi seven daha çoktu bence hemde bu sezon vane daha ön plandaydı

yeni sezon finalindede filnt ölebilir bence silver başrolu şuan aldı gibi zaten